Rakott karfiol
Hozzávalók:
- 1 közepes fej karfiol
- 10 dkg koktél paradicsom
- 10 dkg sovány óvári sajt (vagy más sovány sajt)
- szerecsendió
- kevés kókuszolaj
Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Egy jénai tálat beolajozunk ráteszünk egy sor karfiolt, megszórjuk reszelt sajttal, kis szerecsendióval, majd újra karfiol és így rétegezzük. A végén a karfiol tetejére ráhelyezzük a megmosott karikára vágott paradicsomokat reszelt sajttal díszítjük és forró sütőben megsütjük. Adagonként Energia:150 kcal, szénhidrát. 20g
Hasonló receptek
Hagymás tepsidara
Főétel, Közepes
Csontritkulás, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Túróval töltött paradicsom
Főétel, Közepes
Diabetikus, Cukormentes
Másféle töltött káposzta
Főétel, Közepes
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes