Lecsós marhaszelet

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Mogyorómentes, Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Vesebetegség, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 2-3 szelet marhahús (20 dkg)
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 fej vöröshagyma
  • olívaolaj
  • 1 gerezd fokhagyma
  • őrölt fehér bors

Elkészítés:

A hús szeleteket besózzuk és olajjal kikent edénybe tesszük a karikára vágott hagymával és zöld paprikával. A legkisebb lángon fedő alatt 25-30percig pároljuk. Ezután hozzá keverjük a vágottp aradicsomot és a többi fűszert. Kis vizet öntünk rá és készre pároljuk. Vigyázzunk, hogy le ne égjen. Adagonként energiatartalom:130 kcal, szénhidrát: 2,6 g

Hasonló receptek

Zelleres-almás-szilvás máj

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sült borjúmáj kakukkfűvel és almával

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Budapest ragu

Húsétel, Közepes

Hízókúra, Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: