Lecsós marhaszelet
Hozzávalók:
- 2-3 szelet marhahús (20 dkg)
- 1 db zöldpaprika
- 1 db paradicsom
- 1 fej vöröshagyma
- olívaolaj
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt fehér bors
Elkészítés:
A hús szeleteket besózzuk és olajjal kikent edénybe tesszük a karikára vágott hagymával és zöld paprikával. A legkisebb lángon fedő alatt 25-30percig pároljuk. Ezután hozzá keverjük a vágottp aradicsomot és a többi fűszert. Kis vizet öntünk rá és készre pároljuk. Vigyázzunk, hogy le ne égjen. Adagonként energiatartalom:130 kcal, szénhidrát: 2,6 g
Hasonló receptek
Padlizsános hal
Húsétel, Könnyű
Cukormentes, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Almás csirkemáj sajtos burgonyával
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Almával és sörrel sült csirke
Húsétel, Közepes
Vashiány, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes