Karfiolos karalábé leves
Hozzávalók:
- 1 karfiol
- 1 karalábé
- 2 dl joghurt
- 2 tyúkhúsleves kocka
- 1 tojás sárgája
- friss petrezselyem
Elkészítés:
Hideg vízben feltesszük főni a megmosott és rózsáira szedett karfiolt és a kockákra vágott karalábét. Beletesszük a leveskockát és az apróra vágott hagymát. Amikor a zöldségek megpuhultak, a joghurtot elkeverjük a tojás sárgájával és a leveshez adjuk. A végén friss petrezselymet szórunk rá.
Hasonló receptek
Hideg egreskrémleves kiwivel
Leves, Könnyű
Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Spárgakrémleves másként
Leves, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Gluténmentes
Márványsajtos hagymakrémleves
Leves, Közepes
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes