Spenótos lepény

Ételtípus: Tésztaféle Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 nagy csokor spenót megfőzve vagy 15 dkg fagyasztott spenót
  • 15 dkg juhtúró
  • 15 dkg tehéntúró
  • 15 dkg reszelt sajt
  • 15 dkg lencse megfőzve
  • 3-4 tojás
  • 1 kiskanál kömény
  • bors
  • 12 réteslap

Elkészítés:

1. A réteslap kivételével minden anyagot összekeverünk. 2. 6 db réteslappal 1 mély tepsit kibélelünk, olajjal vagy vajjal meglocsoljuk. 3. A réteslap tetejére öntjük a masszát és beborítjuk a másik 6 réteslappal. 4. Előmelegített, 190 fokos sütőbe tesszük és 45 percig sütjük.#Megjegyzés: A sütés elején én letakarom, majd félidő után leveszem, így egyenletes, szép piros lesz. Salátával tálalom, de hidegen is nagyon finom.

Hasonló receptek

Pulykás lasagne

Tésztaféle, Nehéz

Mogyorómentes, Cukormentes

Sajtos-zöldséges tészta

Tésztaféle, Közepes

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajttekercs

Tésztaféle, Könnyű

Hízókúra, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: