Zellerfőzelék

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 10 dkg zeller
  • 5 dkg burgonya
  • 1 evőkanál tejföl
  • 1 dl tej
  • 1 teáakanál liszt
  • pici só
  • citromlé
  • petrezselyem

Elkészítés:

A meghámozott, felkockázott zellert és burgonyát kevés sós-citromos vízben megfőzzük, majd leturmixoljuk. A lisztből, a tejből és a tejfölből habarást készítünk, s összeforraljuk a kettőt. Tálaláskor megszórjuk petrezselyemmel.

Hasonló receptek

Májas burgonya

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Juhtúrós lasagne

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Zöldséges húsos ragu

Egytálétel, Könnyű

Crohn, Gluténmentes, Laktózmentes, Keringési problémák, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: