Zellerfőzelék
Hozzávalók:
- 10 dkg zeller
- 5 dkg burgonya
- 1 evőkanál tejföl
- 1 dl tej
- 1 teáakanál liszt
- pici só
- citromlé
- petrezselyem
Elkészítés:
A meghámozott, felkockázott zellert és burgonyát kevés sós-citromos vízben megfőzzük, majd leturmixoljuk. A lisztből, a tejből és a tejfölből habarást készítünk, s összeforraljuk a kettőt. Tálaláskor megszórjuk petrezselyemmel.
Hasonló receptek
Zöldséges pulykacsíkok wokban
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Rizses hús törökösen
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Spenótkrémes makaróni
Egytálétel, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes