Paradicsomos csirkemell
Hozzávalók:
- 2 csirkemell
- 20 dkg gomba
- 10 dkg trappista sajt
- majoránna
- só
- bors
- ételízesítő
- liszt
- olaj
- paradicsom
Elkészítés:
A csirkemelleket kicsontozzuk és kicsit kiverjük. Kevés ételízesítővel ízesítjük és lisztbe forgatjuk. Kevés olajon, kevés vízzel fedő alatt megpároljuk. A gombát felszeleteljük, olajon megdinszteljük, ételízesítővel, majorannával, borssal ízesítjük. A paradicsompürét hozzáadjuk. Lapos tűzálló tálba fektetjük a húsokat, ráöntjük a gomba salátát, reszelt sajttal megszórjuk, sütőben átsütjük. Párolt rizst adunk hozzá.
Hasonló receptek
Tejszínben pácolt rántott máj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Budapest ragu
Húsétel, Közepes
Hízókúra, Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Rizottóval töltött csirkemell
Húsétel, Könnyű
Keringési problémák, Gyomorfekély, Epebetegség, Keringési problémák, Crohn, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes