Pirított máj
Hozzávalók:
- 4 adaghoz: 50 dkg csirkemáj (de lehet bármilyen máj is)
- 1 közepes fej hagyma
- 2dl tejföl
- só
- majoránna
- bors
- pirospaprika
- olíva olaj
Elkészítés:
A kis kockákra vágott hagymát kevés olajon pirítsd meg. Majd tedd bele a feldarabolt csirkemájat, borsozd, paprikázd, majoránnázd. Tehetsz bele összenyomott fokhagymát is. Kb. 10-15 perc múlva, amikor puha a máj, sózd meg és habard be a tejföllel.
Hasonló receptek
Vagdalt
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkemáj baconszalonnában
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Fincsibe
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes