Pirított máj

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 4 adaghoz: 50 dkg csirkemáj (de lehet bármilyen máj is)
  • 1 közepes fej hagyma
  • 2dl tejföl
  • majoránna
  • bors
  • pirospaprika
  • olíva olaj

Elkészítés:

A kis kockákra vágott hagymát kevés olajon pirítsd meg. Majd tedd bele a feldarabolt csirkemájat, borsozd, paprikázd, majoránnázd. Tehetsz bele összenyomott fokhagymát is. Kb. 10-15 perc múlva, amikor puha a máj, sózd meg és habard be a tejföllel.

Hasonló receptek

Lecsós marhaszelet

Húsétel, Közepes

Mogyorómentes, Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Vesebetegség, Cukormentes

Kefirben párolt ponty

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gyomorfekély, Gluténmentes

Gombás sajtos csirkemell

Húsétel, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: