Gomba tésztával

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg csiperke
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 hegyes erős paprika
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 kis csokor petrezselyem
  • 40 dkg csavart tészta
  • reszelt parmezán

Elkészítés:

A gombát megtisztítjuk, fölszeleteljük, a fokhagymát finomra aprítjuk. A paprika csumáját kimetszük, a húsát karikákra vágjuk, majd az olajban hamar megfonnyasztjuk. Ekkor belekerül a gomba, amit közepes lángon 10 percig párolunk. Félidőben kissé megsózzuk és fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük. Közben a tésztát kifőzzük, majd leszűrjük. Öszzekeverjük a pirított gombával és parmezánnal hintjük meg.

Hasonló receptek

Húsos zöldbab

Egytálétel, Közepes

Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Túrógombóc spenótágyon

Egytálétel, Közepes

Vashiány, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély

Pulykamell távol-keleti módra

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: