Gomba tésztával
Hozzávalók:
- 40 dkg csiperke
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 hegyes erős paprika
- 3 evőkanál olívaolaj
- só
- 1 kis csokor petrezselyem
- 40 dkg csavart tészta
- reszelt parmezán
Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk, fölszeleteljük, a fokhagymát finomra aprítjuk. A paprika csumáját kimetszük, a húsát karikákra vágjuk, majd az olajban hamar megfonnyasztjuk. Ekkor belekerül a gomba, amit közepes lángon 10 percig párolunk. Félidőben kissé megsózzuk és fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük. Közben a tésztát kifőzzük, majd leszűrjük. Öszzekeverjük a pirított gombával és parmezánnal hintjük meg.
Hasonló receptek
Serpenyős csirkemáj
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Marhahúsos carpaccio édesköménnyel
Egytálétel, Közepes
Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Tepsis sült zöldségek füstölt sajtos mámorban Update1
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Cukormentes, Crohn, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes