Zabkorpás muffin

Ételtípus: Tésztaféle Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 2 csomag zabkorpa
  • 1 csomag sütőpor
  • 15 dkg mazsola
  • 10 dkg durvára vágott dió
  • 1 kávéskanál fahéj
  • 2dl tej
  • 2dl szűrt almalé
  • 1 apróra vágott alma
  • 1dl méz
  • 0,5dl olaj
  • fél csomag tortadara

Elkészítés:

A muffinformákat kiolajozzuk vagy papírral kibéleljük. A diót durvára vágjuk, az almát megtisztítjuk, felaprítjuk. A hozzávalókat egy tálban összekeverjük, majd félig a muffinformákba kanalazzuk. Állni hagyjuk 5-10 percig a formákban, hogy meg tudjon dagadni a zabkorpa, addig a sütőt közepes hőfokra előmelegítjük. 15-20 perc alatt tűpróbáig sütjük.

Hasonló receptek

Borkrémes mazsolás sült tészta

Tésztaféle, Közepes

Csontritkulás, Mogyorómentes

Pulykás lasagne

Tésztaféle, Nehéz

Mogyorómentes, Cukormentes

Gibannyica (szerb rétes)

Tésztaféle, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: