Zabkorpás zöldbableves
Hozzávalók:
- 20 dkg zöldbab
- 20 dkg sárgarépa
- 3 petrezselyem gyökere és levele
- 5 dkg zabkorpa
- 1dl 12%-os tejföl
- tengeri só
Elkészítés:
A feldarabolt zöldbabot, sárgarépát, petrezselymet (levelét és gyökerét is) főzd meg enyhén sós vízbe. Amikor megpuhult, add hozzá a zabkorpát és a tejfölt.
Hasonló receptek
Brokkolikrémleves
Leves, Könnyű
Laktózmentes, Csontritkulás, Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Burgonya krémleves
Leves, Könnyű
Gluténmentes, Köszvény, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Minestrone leves
Leves, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes