Zabkorpás zöldbableves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 20 dkg zöldbab
  • 20 dkg sárgarépa
  • 3 petrezselyem gyökere és levele
  • 5 dkg zabkorpa
  • 1dl 12%-os tejföl
  • tengeri só

Elkészítés:

A feldarabolt zöldbabot, sárgarépát, petrezselymet (levelét és gyökerét is) főzd meg enyhén sós vízbe. Amikor megpuhult, add hozzá a zabkorpát és a tejfölt.

Hasonló receptek

Tárkonyos pulykaragu leves

Leves, Közepes

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Márványsajtos burgonya krém leves

Leves, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Májleves

Leves, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: