Zabkorpás zöldbableves
Hozzávalók:
- 20 dkg zöldbab
- 20 dkg sárgarépa
- 3 petrezselyem gyökere és levele
- 5 dkg zabkorpa
- 1dl 12%-os tejföl
- tengeri só
Elkészítés:
A feldarabolt zöldbabot, sárgarépát, petrezselymet (levelét és gyökerét is) főzd meg enyhén sós vízbe. Amikor megpuhult, add hozzá a zabkorpát és a tejfölt.
Hasonló receptek
Fejtettbableves gazdagon
Leves, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Márványsajtos burgonya krém leves
Leves, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Fahéjas szilvaleves
Leves, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes