Borsófőzelék

Ételtípus: Főzelék Nehézség: Könnyű

Diéta: Candida, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 20 dkg borsó
  • 1 ek kölesliszt vagy zabkorpa
  • 1 szál friss mentalevél vagy 1 mk szárított menta
  • 3 ek köles vagy 3 ek hajdina.

Elkészítés:

A borsót olajon mentával pároljuk, kevés vízzel felengedjük és pár percig főzzük. Kölesliszttel vagy zabkorpával besűrítjük. Fedő alatt hagyjuk a borsót puhulni. Tálalás előtt szójaszószt teszünk bele. Lehet kölessel vagy hajdinával fogyasztani.

Hasonló receptek

Finomfőzelék

Főzelék, Könnyű

Mogyorómentes, Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Vesebetegség, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: