Diétás halsaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Keringési problémák, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 személyre: 5 dkg makréla (konzerv)
  • 2 szál újhagyma
  • 1 alma
  • 1 pici sárgarépa
  • 1/2 pohár kefír
  • petrezselyem
  • mustár

Elkészítés:

A makrélát csöpögtessük le és szedjük kisebb darabokra. Az almát, a sárgarépát és a hagymát vágjuk kisebb darabokra. A mustárból és a kefírből készítsünk öntetet, kevés sóval ízesítve. A hozzávalókat keverjük össze, locsoljuk meg az öntettel, majd szórjuk meg finomra vágott petrezselyemzölddel

Hasonló receptek

Tormás-almás cékla

Saláta, Könnyű

Diabetikus, Cukormentes

Zöldhagymás reteksaláta joghurtos öntettel

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Pikáns sütőtöksaláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: