Lecsós csirkemáj
Hozzávalók:
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 3 evőkanál olaj
- só
- 2 gerezd fokhagyma
- fűszerpaprika
- 30 dkg csirkemáj
- 3 paprika
- 2 nagy paradicsom
- majoránna
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, sózzuk, apróra vágott fokhagymát adunk hozzá. Ha megpirult, hozzáadjuk a fűszerpaprikát, felöntjük vízzel (kb. 1 dl). Belerakjuk a feldarabolt májat, paprikát, majorannát. Készre főzzük, ha szükséges, a vizet pótoljuk. A paradicsomot a legvégén adjuk hozzá.
Hasonló receptek
őszi kacsacomb
Húsétel, Könnyű
Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Vagdalt
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkemáj joghurtmártással
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes