Almás kivisaláta pirított sajttal
Hozzávalók:
- 40 dkg kivi
- 20 dkg alma
- 20 dkg gomolya sajt
- citromlé
Elkészítés:
A kivit meghámozzuk és cikkekre vágjuk, az almát megmossuk és a kivihez hasonlóan daraboljuk. A sajtot kb. 1 cm-es kockákra vágjuk és kevés forró olajban hirtelen pirosra sütjük. A kiwit és az almát citromlével meglocsoljuk és ízlésesen tálkákba, tányérra tesszük, majd a tetejére szórjuk a megsütött és kockára darabolt sajtot.
Hasonló receptek
Körte-camembert saláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Epebetegség, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Liechtensteini Homár saláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Almás-krumplis csirkesaláta
Saláta, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes