• Stevia témájú cikkek

        Budai Allergiaközpont
        A stevia (sztívia) a jázminpakóca nevű növény leveléből készült, cukorbetegek, diétázók körében közkedvelt édesítőszer. A természetes, kalóriamentes, a nádcukornál akár 200-300-szor édesebb sztívia fogyasztása parlagfű allergiásoknál azonban kellemetlen tüneteket is okozhat.
        WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember
        A Stevia (sztívia) egy természetes édesítőszer, a növényt évszázadok óta ismerik és használják dél-amerikai őslakosok ételek édesítésre, gyógyításra, a köztudatban azonban csak néhány évtizede van jelen.
        WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        A korszerű táplálkozás részeként közismert, hogy az egyszerű cukrok kerülése, illetve összetett szénhidrátokkal történő helyettesítése javasolt.
      • Hirdetések
      • Médiatár
      • Hirdetés
      • Vény nélküli gyógyszerek