• Piercing téma

    WEBBeteg
    A cukorbetegségem miatt lehet tetoválásom, illetve piercingem? Úgy hallottam, hogy nekem veszélyesebb lehet, igaz ez? Vagy csak ugyanolyan veszélyeket hordoz, mint más embereknek? Cukraim általában jók, határértéken belül vannak.
    MTI
    A nyelvbe illesztett különleges piercing segítségével kormányozhatják kerekes széküket, kezelhetik a számítógépet azok, akiknek végtagjai megbénultak.
    Független Hírügynökség
    Az Archives of Neurology című ideggyógyászati lap számolt be róla (a cikket pedig a BBC közszolgálati hírportál ismertette), hogy egy 22 éves fiatal férfi ilyen agyi gennyes gócok miatt halt meg néhány héttel az után, hogy piercinget tettetett a nyelvébe.
    KamaszPanasz
    A nyelvpiercing egyáltalán nem újfajta hóbort. Már ősidőktől használták a fakírok is, hogy így bizonyítsák transzállapotukat. A 20. század nyugati országai tulajdonképpen a fakíroktól vették át ezt a különös testékszert, és tették divatossá Amerikában és Európában.
    WEBBeteg - stern.de
    A különböző testszépítő, -dekoráló technikáknak számos típusa van. A régebben meghökkentőnek számító hagyományos tetoválások vagy a piercingek (testékszerek) látványa mára általánossá vált. Van kevésbé elterjedt technika is, mint például a hegtetoválás.
    Független Hírügynökség
    Kiskorúak nem tetethetnének piercinget az intim testrészeikre a legnagyobb ausztrál szövetségi állam kormányzatának tervei szerint. Új-Dél-Walesben a készülő rendelet értelmében 16 éven aluliak számára tilos lenne a mellbimbók és a nemi szervek felékszerezése.
    Orvos valaszol - Dr. Bodnár Edina
    Tisztelt Doktornő! Piercing gyógyulása közben kialakult egy pukli, ami igaziból nem fáj, kicsit még váladékozik, de a puklit leszámítva szépen gyógyul a seb. Lehet, hogy keloidos heg alakult ki rajta? 3 hetes a piercing, kialakul az...
    Orvos valaszol - Dr. Papos István
    Tisztelt Doktor Úr! Régóta foglalkoztat az intim piercing gondolata, de annak előtte tájékozódnék a kockázatokról és a várható mellékhatásokról. A legegyszerűbb változat érdekelne (Prince Albert), melynél egy gyűrűt vezetnek...
    Orvos valaszol - Dr. Bodnár Edina
    Üdvözlöm! Azt szeretném kérdezni, hogy ez normális 1, 5 hetes piercingnél? Gennyeddzik néha és picit fáj. Tetrán+ betadine kombót használom rá többször. de nem nagyon használ. Próbáltam már a kamillás borogatást is az se ért...
    Orvos valaszol - Dr. Stehlich Gábor
    Tisztelt Doktor Nő/Úr! Nagyon régóta szeretnék köldök piercinget, de sajnos 3 éve laparoszkópos vakbél műtétem volt. Emiatt egy kisebb heg van a köldököm felett, pont ott, ahova a testékszert szúrnák. Nem vagyok biztos abban...
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!