Mágnesterápia téma

Mágnesterápia - Mit érdemes tudnunk erről a fizioterápiás kezelésről?

WEBBeteg - Dr. Bálint Anita, reumatológus

Milyen panaszok, betegségek esetén hasznos a mágnesterápia, hogyan történik a kezelés, van-e ellenjavallata? Hogyan veheti igénybe a beteg?

Depresszió kezelése mágnesterápiával

Több mint TestŐr

Epilepszia kutatások közben jöttek rá arra, hogy mágneses stimulálással javítható a depressziós személyek állapota. Kúraszerű kezelésekkel az agy megfelelő helyen történő stimulálása nemcsak fájdalommentes és ártalmatlan, de gyógyszermentesen lehet a beteg hangulatállapotát is kezelni.

Készülék használata

Orvos valaszol - Dr. Puskás Réka

Tisztelt Doktor Úr/Nő Érdeklődnék, hogy az otthoni mágnesterápiás kezeléstől (Terramagon+7 készülékkel) milyen eredményre számíthatok? Amit szeretnék vele kezelni, 2-es tip. diabétesz, magas vérnyomás, izületi fájdalmak, 96-97%-os oxigén a vérben.

Hasznos e a pulzáló mágnesterápia?

Orvos valaszol - Dr. Molnár Dóra

Tisztelt Doktornő/Úr! Érelmeszesedésben, magas vérnyomásban szenvedek /ez utóbbi ingadozó; este mindig magas, már okozott orrvérzést is. Jövő héten megyek kardiológiára, illetve utána belgyógyászatra/, a bo. nyaki ütőeremben plakkok vannak, bizony

Pulzáló mágnesterápiás kezelés lehetséges-e jobb aortában lévő 4. db. stent mellett?

Orvos valaszol - Dr. Bene Orsolya

Tisztelt Dr-nő! 1 évvel ezelőtt 4 db sztentet kaptam a jobb aortába értágítás után, 1o évvel ezelőtt bypass műtétem volt.Használhatom-e a pulzáló mágnesterápiás derékaljat? Válaszát köszönöm.

Mágnesterápia

Orvos valaszol - Dr. Szamosi Szilvia

Tisztelt Doktor úr! Érdeklődni szeretnék, hogy mi a véleménye az impulser mágnesterápiás matracról. Üdvözlettel és köszönettel: