Ironman téma

Sándor Judit: a sport életforma, hivatás, hit

WEBBeteg - Gorzsás Anita, újságíró

Sándor Judit nem hisz a kifogásokban. Több ételintoleranciával is együtt él, és ezek mellett hihetetlen teljesítményt nyújtott: részt vett az ötszörös Ironmanen Ausztriában. Vele beszélgettünk a versenyről, a sportról és a kitartásról.

30 nap, 30 ironman - Hol az emberi teljesítőképesség határa?

WEBBeteg - Sándor Jutka, újságíró

A legtöbb ember számára már az Ironman táv is elérhetetlennek és teljesíthetetlennek tűnik. Vannak azonban olyan ultratriatlonisták, akik mindig egyre magasabbra teszik a lécet…

Szőnyi Ferenc - Hol a teljesítőképesség határa?

WEBBeteg - Czibere Anikó, újságíró

Néhány napja egy magyar versenyző, Szőnyi Ferenc nevétől hangos Mexikó: ő nyerte meg a Mexico double deca ironman nevet viselő versenyt, ahol az Ironman-versenyek távjának hússzorosát teljesítette. Elsőként szakította át a célszalagot, és abban is első volt, hogy eddig egy magyar sem volt képes erre. A világon is mindössze csak négyen mondhatják el ezt magukról rajta kívül.

A magyar Vasember mindenkit maga mögé utasított

WEBBeteg

Szombat délután (magyar idő szerint) átlépte a célt Mexikóban az a magyar versenyző, aki szinte felfoghatatlan teljesítményt vitt véghez: 76 kilométert úszott, 3600 kilométert kerékpározott és 844 kilométert futott.