BETEGSÉGEK

Blog: Pánikcsata - Szerző: hilda

Azt írtam, hogy jól sikerült a szilveszter, ami igaz is, bár esett egy apró folt makulátlanságán. Mindannyian megbetegedtünk. Ha nincs lelki kín , legyen legalább egy kis testi-alapon.

A kisebbik lányomnak egyszerűen elment a hangja.Érdekes, mert hál'isten semmi egyéb baja,nem lázas, és semmi ilyesmi. A nagyobbik meg taknyos, köhög, szerencsére, ő is láz nélküli. Engem meg már novembertől kínoz valami, ami nem engedi, hogy levegőt kapjak. Állandóan el van dugulva az orrom, nem bírok végigaludni egy éjszakát.Ez persze meg is látszik rajtam. Iszonyúan nézek ki. Egyébként sem voltam soha valami szép nő, de most aztán rátettem egy lapáttal. Karikás a szemem, nyúzott az arcom, sápadt vagyok, szóval kész horror.

Ráadásul utálom a hideget, a telet, alig várom, hogy vége legyen. Ha tehetném, én is a Karib-tengeren süttetném a hasam, mint a nagynénémék. akik minden januárban egész hónapot töltenek valamilyen melegebb éghajlaton. De amíg azért kell izgulnom, hogy a téli fűtést ki tudjam fizetni, addig nem nagy esély van erre a fűtés nélküli, ragyógó, forró lábáztatásra.