• pánikcsata
    hilda blogja

    MÉG MINDIG BETEGEN

    A kisebbik tűrhető állapotban van, köhécsel, ettől elfárad, de nincs láza, úgyhogy ment suliba. A nagyobbik viszont otthon maradt. Sokkal jobban megviselik a betegségek, gyengébb az immunrendszere.Talán attól, hogy kiskorában nagy adagokban kapta az antibiotikumokat. Állandóan veszekedtünk e miatt (is) a férjemmel, ne adjon neki orrba-szájba gyógyszereket,de nem hallgatott rám, csak nyomta szegénybe, ha már köhintett egyet.

    Nagyon rossz így, megesz a fene, hogy nem lehetek mellette. Annyit tehettem, hogy elkéredzkedtem, a kislányom betegségére hivatkozva,egy órával hamarabb mehetek haza. Ez is valami, örülhetnék neki. Persze, hogy nem örülök. Egész nap csak ő volt a fejemben, eltörtem egy fiolát,kétszer jól megszédültem és iszonyúan fájt a fejem.

    Most fekszik otthon, és a szemben lakó néni két óránként rácsönget, ennyit tudtam elintézni. Bébiszittert vagy ápolónőt nem fogadhatok, nekem meg dolgozni kell. Már alig várom, hogy hétvége legyen. Csak a holnapot kell még kihúznom, aztán pénteken szabadnapos leszek.

    Szegény kicsikém, meg van áldva egy ilyen anyával. Ő otthon betegen, és is betegen, de a munkahelyen. Szépen vagyunk.


   • Blog leírása

    Manapság "divatos" lett a pánikbetegség.Sokkal többen szenvednek tőle, mint amennyien beszélnek róla. A kibeszélés, a sorstárskeresés viszonylag egyszerű alternatívája a terápiának.
    Látogatás: 240914 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés