• pánikcsata
    hilda blogja

    IDŐJÁRÁSOK

    Már csak ez a hét, és jön  HAWAII! - helyett Pécs, egy kis pihenés. Szerintem mindenképpen jó lesz, még akkor is, ha küzdelmes. Kell egy kis elhajlás a mindennapoktól, valami más, ami a monotenitást megszakítja.

    A munkahelyen is jól érzékelhetó, hogy itt a nyár, egy kis pangás van.Kevesebb a munkatárs, de szerencsére a munka is. Mintha a betegek is figyelembe vennék,hogy most a  lazítás ideje van, kevesebben fordulnak orvoshoz, van jobb dolguk is.

    Pedig én nem bánom, ha sok munka van. Nem  marad anni idó magamra, meg  az önfigyelgetésre.

    Ma egyébként kedvemre való idő van. Nem túl meleg a levegő, friss szél fúj, lehet levegót kapni. Kibírnám az egész nyarat így. Érdekes, a kislányom meg a viharos időket szereti, amikor sötét van, és zuhog az eső, villámlik és mennydörög. Hát, ilyen furcsán van ő bekötve.

     


   • Blog leírása

    Manapság "divatos" lett a pánikbetegség.Sokkal többen szenvednek tőle, mint amennyien beszélnek róla. A kibeszélés, a sorstárskeresés viszonylag egyszerű alternatívája a terápiának.
    Látogatás: 240831 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés