Csak vicceltem, még élek:)

Blog: Hajnal Leszbosz szigetén - Szerző: Angeleyes

Csak vicceltem, még élek:)Eszembe jutottak ui. dolgok. Miért is kellene meghalnom?

Van egy imádnivaló gyerekem, akinek akkora szíve van, hogy az egész világ beleférne, és én csücsülök a kellős közepén...

Csodálatos családom van, akármennyit veszekszünk, akármennyit duzzogunk, akárki nem beszél akárkivel-tudom, ha minden kötél szakad, rájuk számíthatok.Apu egész életében mérges lesz rám, mert meleg vagyok, nem számít.

Én vagyok az elsőszülött lánya, akinek újszülött korában-ajajj, de régen volt:)-órákig csodálta a pofiját, akit először tanított meg biciklizni,akinek először verte el a sejhaját, amikor négy évesen gyalog elindult a város másik felébe, és már rendőrökkel kerestette.(Én meg ültem kicsi nagyanyámnál a hokedlin, és mákos tésztát faltam két pofára, bádogtányérból.)

Szeret, én is őt-eltéphetetlen kötelék.

Van egy csodálatos anyám,aki félt, felnéz rám, és lassan itt az ideje, hogy rám támaszkodjon. Hisz ez az élet rendje.

Van egy csodálatos második anyám, aki mindenkinél hamarabb elfogadta, hogy meleg vagyok. Annyit írt csak-soha ki ne  törölhető sms-em!-hogy hamarabb el kellett volna mondanom-talán nem betegszem meg...

Vannak barátaim, akik elfogadnak,úgy, ahogy vagyok.Ajándék az élettől...

Nővérke vagyok, és imádom a munkámat.Világéletemben segíteni akartam- a Jóisten megadta nekem a lehetőséget, élek vele.(Nem mellesleg a doki rámsandított a múltkor: "Nem tudok élni nélküled..."Na persze rögtön utána közölte, hogy spórolhatnék a Mefix-szel, és a hűtőt kitakaríthatnám.:))))

Minden úgy van, ahogy lennie kell...Ha nem kellek a páromnak, lesz, akinek kellek. Hisz TUDOK SZERETNI!!!

Plusz egy bónusz a Jóistentől:)

Persze még itt vagyok, Vele, a párommal. Ha gondolja, segítek, támaszkodhat rám. Mindig is itt voltam, akkor is, amikor azt gondolta,nem.

Még mindig szeretem.

De azt a részt az ÉNemből-azt visszakaptam.

És ragaszkodom hozzá:)