Állítsátok meg a Földet, ki akarok szállni!...

Blog: Hajnal Leszbosz szigetén - Szerző: Angeleyes

Csessze meg!A Körhinta elkapott, és forog velem.Ki akarok szállni!Ördögi ereje van, mágikus hatalma,úgy érzem, mindenre képes vagyok....az agyam befogadóképessége határtalan, a nyelvem nem pörög úgy, ahogy a gondolataim száguldanak!...Baromi jó, hogy nekem ez fű nélkül is megy!!Juhhé!!Ezt csináljátok utánam!

Tegnap este apám őrjöngve hívott fel.Közölte, hogy Kölyköt elveszi tőlem.Hogy miért? Fülébe jutottak infók, dolgokról, amit még blogban-"ismeretlenül"-sem ír le az ember.(Bizonyos pápaszem-haematomákról.)Hogy hogyan? Rejtély!

Ó,gyűlölet,

emelj magasba,

és

ne

engedj el!

Nem vagyok angyal-ÖRDÖG vagyok, maga a megtestesült pokol!...Pokoliak a vágyaim, az agresszióm, a gyűlöletem határtalan!Ha lenne száz kezem, se lenne elég...

ölni?lehet.

S tudjátok, mivel gyanúsított meg apám?aki anyám méhébe köpött,engem, haszontalan,semmirekellő holmit?!Hogy alkoholista vagyok...én...:)aki szilveszterkor egy pohár pezsgőt sem bírok meginni...a szomszéd csajszi házi Bailey's-éből egy fél pohár csúszott le...

de ez mind semmi...

Édes mostohaanyám, ha olvasod a blogomat,közlöm, hogy ez az ÉN blogom, az ÉN dolgaim, gondolataim, az ÉN szabadságom, az ÉN életem!!

NINCS CSALÁDOM TÖBBÉ!!!

Maximum te, Édes Mostoha,mert te mindig megértettél...

Vasárnap egy csillagszemű lány elkérte a telefonszámom egy exemtől.Akiről írtam...Miért ne találkoznánk, ez csak nem bűn?!

Fél óra beszélgetés, és pár záró után megsemmisülve álltam fel.

Terézanyu beindult!!!

A kislány(22 éves!!) a mentális retardáció határán álldogál, 71-es IQ-val,egyéb problémákkal.Állami gondozásba adták 9 évesen.Családja helyben,illetve szanaszét a városban.A 18.születésnapját az "édes"anyja elintézte annyival, hogy:"Ez is egy nap, mint a többi, majd elmúlik."Többször volt öngyilkossági kísérlete.Volt már fiúval is, 14 évesen, de "nem volt jó".Most egy távoli családtagjával lakik albérletben.Illetve páran egy albérletben.Csillagszemű,édes, ártatlan teremtés, meglassult pszichomotilitással, érdektelenséggel.

Terézanyu gondolatban szembeköpi önmagát.(Tegyétek ti is nyugodtan.)Ezzel az ártatlan teremtéssel akartam egy kellemes délutánt?Kislány kapaszkodik, alig akar elengedni."Ugye,nem mész még el?Gyerekes vagyok, ezért nem tetszek én senkinek."

Terézanyu biztosítja ellenkezőjéről, majd elkéri a fontosabb záróit.2004 óta nem volt kontrollon sehol.Labor kéne neki, hasi UH,neurózis szakrendelés, pszichiátriai gyógyszerek,tüdőgyógyászat.Na, majd Terézanyu.Helyben vagyunk!!

"Cica, mindenki megtalálja  a párját, előbb-utóbb te is.Rám számíthatsz barátként."

Fuj, te dög.

Nem bírom most még őt is elvinni a hátamon, de-muszáj.Mert ő még betegebb, mint én, mert neki még ennyi sincs, mint nekem,mert fél pillanat alatt felelős lettem érte.

Megsimogatom a pelyhes-tüsi haját.Micsoda szemek...szégyellem magam.

Az istenit!!!A nyomorult, keserves istenit!!Hát látsz engem föntről,hát látod, mit csinálok???Családanya létemre...Zani, nem jó!!Nem élvezem!!Ez még rosszabb,mint a depresszió!Hát mi vagyok én, hova lett a  tartásom, volt egyáltalán valaha is?...

rúgjatok belém