Ugrás az eredeti cikkre: A nárcisztikus személyiségzavar - WEBBeteg fórum a Egészségügy témakörben. . oldal" itemprop="description">

A nárcisztikus személyiségzavar

A nárcisztikus személyiségzavar létező rendellenesség, amely a beteg önmaga iránt érzett erőteljes szégyen- és elégedetlenségérzetéből táplálkozik.
Ugrás az eredeti cikkre: A nárcisztikus személyiségzavar

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Túléled!

Hozzászóló: Montana13, 2016-03-26 19:32
Igen! De nagyon nehéz lesz, erre készülj fel! Másfajta a kötődés az ilyen emberhez, sokkal nehezebb megválni tőle, mint egy átlagos embertől. De sikerülni fog, ha tudod tartani a "no contact"-ot. Én drukkolok neked! Egy szintén pedagógus

Elvesztem...

Hozzászóló: Gapeki, 2016-01-19 11:05
Válasz erre: Montana13, 2016-03-26 19:32
Sziasztok!! Mondjátok, hogy ezt már fél lábbal is kibírom. Mert az elmúlt hat és fél évben már szenvedtem eleget. Nem létezik, hogy még most is én húztam a rövidebbet. Mintha a saját gondolataim olvasnám vissza az itt megjelenő sorokban. 38 éves, egy gyermekes pedagógus vagyok. És jelenleg túlélek. Azaz, REMÉLEM!!! Mondjátok, hogy igen!!!