• Potenciális örömök
    BeFree blogja

    A világ és ami mögötte van

    A férfi merevedési zavara számos aspektusból kihat a kapcsolatra, illetve az egész család hétköznapjaira – mivel az általa generált feszültség kivetül más, ettől látszólag független területekre. Mennyi duzzogás, vádaskodás, gyanakvás okozója a megromlott szexuális élet? Vajon hány apró-cseprő nézeteltérés fajul el emiatt?
     
    A téma nem csak a beteget, hanem partnerét is ugyanolyan mértékben érinti. A férfi aggódik, szorong, összeomlik – természetesen nem nyilvánosan, hanem magába fordulva, miközben a külvilág csak azt tapasztalja, hogy valami nincs rendben.
     
    Természetes női reakció, hogy a nőiesség mércéje a férfira gyakorolt vonzerő. Amennyiben a visszajelzés kezd ritkulni, és emellett kedvezőtlenné is válik, a nőben is elindul a pánikreakció. Elsőként leginkább a tagadás jelenik meg, mint énvédő mechanizmus, mely működik mindaddig is, amíg a probléma nem válik teljesen egyértelművé – de sokszor még annál is tovább. Amíg a szembesülés kritikus kérdésében a férfiak inkább felelőst keresnek, a nők hajlamosabbak magukban keresni a hibát.

   • Blog leírása

    Merevedési zavar egy egészségügyben dolgozó szemszögéből
    Látogatás: 21596 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés