A férfi NEM

Blog: Potenciális örömök - Szerző: BeFree
Akár sikerül túljutni a tagadás fázisán, akár nem, az önnön férfiasságba vetett bizalom meginog – ezt azonban a külvilág előtt (érthetően) igyekeznek a férfiak leplezni.
Sajnos, ezzel könnyen még nagyobb bajba sodorhatják magukat és környezetüket, partnernőjüket, családtagjaikat, mert a sikertelenségből, a valós problémák elhallgatásából adódó elfojtott, halmozódó feszültség a konfliktusok melegágya.
 
A kutatásaink azt mutatják, hogy a téma tabu jellege az utóbbi években egyre inkább visszaszorul, ám még így is elenyésző azok aránya, akik hajlandóak külső szakértők (pl. orvos, pszichológus, szexológus, gyógyszerész stb.) segítségét igénybe venni
A merevedési zavarral küzdő férfiak és partnereik is meglehetősen kevés információval bírnak, általában csak a közismert potencia-gyógyszerek nevét (színét), esetleg árát ismerik. A betegség hátteréről, lefolyásáról meglehetősen kevesen tájékozottak – nem elmélyülni szeretnének a témában, hanem ha lehet, gyorsan és hatékonyan túllépni rajta. Ám ezzel korántsem oldódik meg a probléma, sőt!