• Potenciális örömök
    BeFree blogja

    A férfi NEM

    Akár sikerül túljutni a tagadás fázisán, akár nem, az önnön férfiasságba vetett bizalom meginog – ezt azonban a külvilág előtt (érthetően) igyekeznek a férfiak leplezni.
    Sajnos, ezzel könnyen még nagyobb bajba sodorhatják magukat és környezetüket, partnernőjüket, családtagjaikat, mert a sikertelenségből, a valós problémák elhallgatásából adódó elfojtott, halmozódó feszültség a konfliktusok melegágya.
     
    A kutatásaink azt mutatják, hogy a téma tabu jellege az utóbbi években egyre inkább visszaszorul, ám még így is elenyésző azok aránya, akik hajlandóak külső szakértők (pl. orvos, pszichológus, szexológus, gyógyszerész stb.) segítségét igénybe venni
    A merevedési zavarral küzdő férfiak és partnereik is meglehetősen kevés információval bírnak, általában csak a közismert potencia-gyógyszerek nevét (színét), esetleg árát ismerik. A betegség hátteréről, lefolyásáról meglehetősen kevesen tájékozottak – nem elmélyülni szeretnének a témában, hanem ha lehet, gyorsan és hatékonyan túllépni rajta. Ám ezzel korántsem oldódik meg a probléma, sőt!

   • Blog leírása

    Merevedési zavar egy egészségügyben dolgozó szemszögéből
    Látogatás: 21605 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés