• Potenciális örömök
    BeFree blogja

    Az első kihívás

    A merevedési zavar a férfi életében válság, mely aláássa az önképet, alaposan megingatva a teremtés koronájának önbizalmát. Már az első kudarc pánikhoz vezethet…
    Ez a kórkép tipikusan az 50 feletti korosztály sajátja, de szakorvosok elmondása szerint nem ritkán huszonévesek és hetven-nyolcvan év körüliek is jelentkeznek ezzel a problémával. Egyszóval széles a paletta uraim, nem árt körültekintőnek lenni!
     
    Az orvoshoz fordulás már önmagában is eredmény, hiszen kevesekre jellemző, hogy szakemberhez fordulnának segítségért. Általában a fiatalabb férfiak könnyebben szánják rá magukat a lépésre; az idősebbek gyakran túlságosan szemérmesek, illetve „korral járó” természetes jelenségnek tekintik a merevedési problémák megjelenését. Ami „öreg” hiba!
     
    A potenciazavarral való szembesülés, a tények elfogadása az első kihívás. Nagyon sokan igyekeznek elintézni a kérdést azzal, hogy a párkapcsolatuk már kihűlt, idővel „elkopott” a partner iránt érzett szenvedély. A férfiak egy része a partner vélt vagy valós elutasításával, érzelmi eltávolodásával indokolja a változást. A túlterhelt, folyamatosan sokat dolgozó „menedzserréteg” pedig jellemzően stresszes életmódjának és kimerültségének tulajdonítja a bajokat. A probléma hátterében természetesen a fenti, elsősorban pszichés tényezők mellett azonban szervi okok is gyakoriak!

   • Blog leírása

    Merevedési zavar egy egészségügyben dolgozó szemszögéből
    Látogatás: 21606 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés