Vissza az alapokhoz

Blog: Potenciális örömök - Szerző: BeFree

Kedves olvasók, akik erre tévedtek!

Néha meglepődve tapasztalom, hogy egy ilyen érdekes és fontos témában milyen szintű az érdektelenség. Már meg ne sértsek senkit, de itt is ki tudja hányan olvasgatták bejegyzéseim, ugyanakkor hozzáfűznivalójuk csak keveseknek volt. Pedig a becslések szerint közel másfél millióan szenvednek a potenciazavartól.

Bizonyos vagyok benne, hogy ettől függetlenül a téma, akár erőszakos boncolgatása igenis fontos és szükséges. Talán éppen a hozzászólások hiánya jelzi, milyen mértékben tabuként kezelik az emberek még ma is ezt. Talán ha a fejfájásról írnék, akkor nem szégyellnének az emberek megnyilvánulni.

Vissza is kanyarodtunk ahhoz, hogy az alfa és omega itt is az információ. Hát emberek! Olvastátok az előző bejegyzésem? Majdnem belehalt valaki abba, hogy nem járt utána, nem informálódott egy általa megoldásnak gondolt gyógyszerről. Ez lenne az ára? 
Nem tudom mit lehet itt tenni. Csak beszélni, beszélni és beszélni róla. Olyan ez mind a rendszerváltás, lassú és döcögős folyamat, az emberekben belül kell, hogy megtörténjen a változás, és akkor kezdenek el végre máshogy hozzáállni. A potenciazavar általában azért nem halálos (ha csak nem tünete egy komolyabb betegségnek, mint pl. a szívbetegségek), de ettől függetlenül megkeseríti az ember életét, és a változáshoz nem átmeneti megoldások kellenek. Kedves férfiak (és nők)! A problémával szembe kell nézni!