Felejtsék el a "fekete" gyógyszereket!

Blog: Potenciális örömök - Szerző: BeFree

Halálközeli élmény a merevedési zavar miatt. Ezzel kellett a minap szembenéznie az egyik betegnek. Drámaian hangzik, és az is volt.

Nem taglalnám hosszan, mert nem volt jó élmény ilyennel is találkozni, ugyanakkor úgy gondoltam, hogy muszáj itt leírnom, mert talán sok embernek segíthetek vele. A betegünket szívrohammal szállították kórházba, és úgy tünt nem sikerül stabilizálni az állapotát, de szerencsére tévedtünk. :) Nemsokára rendbe jön a lelki és egyéb pszichés problémáktól eltekintve.
Kiderült ugyanis, hogy az Úr (egy korosodó 60-asról beszélünk) nagy duhaj hírében állt a "régi szép időkben", és még mostanában is igen aktív szexuális életet élt. Ez eddig igen megmosolyogtató, de most jön az, ami miatt bekerült a kórházba: nem meglepő módon serkentő szereket szedett. Kaphatóak ma már igazán jó készítmények a patikákban, de tény, hogy az áruk nem egy nyugdíjas pénztárcájához van szabva. Ígyhát kedves nyugdíjas barátunk fellapozott pár újságot és felemelte a telefont. Nagyon gyorsan és arcpirulás nélkül hozzájutott olyan szerhez, amelyet eladója az eredetiként mutatott be neki, hangsúlyozva, hogy ez teljesen ugyanaz a készítmény, csak nem kell megfizetni a csomagolást, a  reklámot és egyéb tételeket. Páciensünk el is hitte, majd ki is próbálta az illegálisan beszerzett "fekete potencianövelőt".

Ennyi elég is. Kórházba került, mert az illegális gyógyszertől rosszul lett. Majdnem belehalt! Megér ennyit, hogy olcsó és kényelmetlenségektől mentes legyen? No komment.