Privát móka

Blog: Potenciális örömök - Szerző: BeFree

Szex otthon. Merevedési gondok privátban.

Érdekes ez. Sokat gondolkoztam, hogy merjek-e saját tapasztalatra építve írni a potenciazavarról, és itt a saját tapasztalat alatt olykor nem csak arra gondoltam, hogy mint egészségügyis mit látok, hallok.

Én is férfi vagyok, én is párkapcsolatban élek, és én is megtapasztaltam a saját bőrömön azt a helyzetet és azt az iszonyú szégyent, amit ilyenkor érez az ember. És most nem fogom a szennyest kiteregetni, de elég legyen annyi, hogy megszenvedtem. Én és a párom is. Azért merek ilyen nyíltan kiállni a szakorvosi ellátás és legális, kényelmetlenségekkel járó kezelés mellett, mert nekem is ez segített. Azért állítom, hogy beszélni kell róla és informálódni kell a megfelelő forrásból, mert ha nem ezt tettem volna, valószínűleg ma már az önértékelésem és a férfiúi büszkeségem csíráját is elvesztettem volna.

Nem vagyok öreg, sem fizikailag lestrapált, mégis belekerültem ebbe a helyzetbe, és egyetlen dolog segített ki belőle: az őszinte beismerés és a tájékozódás, tanulás. Tény persze, hogy előnyben vagyok az átlag magyar emberhez képest, hiszen az egészségügyben dolgozóként több és frissebb információ állt rendelkezésemre, mint másnak, de ma már ez nem lehet kifogás. Van internet, és sokan fel sem ismerik, hogy ez mekkora szerencse, hiszen a web hihetetlen mennyiségű információ és tudás tárháza. Lévén éppen egy blogot írok, ez az oldal tökéletes példája ennek: ha valaki potenciazavarral küzd és tenni szeretne ellene, ez egy jó kezdőlépés, olvasson itt, és tanuljon.

Üdv a valóságban mindenkinek!