• Lombikbébi program - még mindig várjuk a kis csodát
    kota24 blogja

    A kis "babaház"

    A beültetés után többször kellett infúzióra mennem, hogy nehogy túlstimus legyek. Az utolsó infúziónál a doktor bácsi mondta, hogy nézzünk HCG-t is, aznap kellett volna megjönnie. Valójában izgulni sem volt időm, mert kb. mire lecsöpögött az infúzió, meglett az eredmény is. Mikor vártam a doktor irodája előtt, sőt mikor behívott és az a néhány másodperc, míg megmondta az eredményt hosszú óráknak tűnt. A szívem a torkomban dobogott, olyan hangosan, hogy szerintem még a doktor is hallotta. Mikor kimondta: Ön terhes! Hát leírhatatlan érzés!!!

    Tegnap voltunk az első babás ultrahangon. Már látható volt a petezsák.. 2 hét múlva megyünk legközelebb, akkor már babó és szívhang is lesz.
    Apa is jött velünk, és mikor a dokibácsi megkereste a kis jövevényt, behívta apát is és elmagyarázott mindent neki is. aztán bősz fényképezgetésbe kezdtünk, apa és én is. Így már van 4 sztárfotónk a kis csöppségről.

    Izgatottan várjuk a következő UH-ot, addig pedig aktív pihenéssel töltöm az időt, munka nélkül táppénzen...


   • Blog leírása

    Vannak párok akikhez a gólya hamar beköszönt. Én és a férjem sajnos nem közéjük tartozunk. 2 éve várjuk minden hónapban, hogy na most talán... eddig hiába
    Látogatás: 82896 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés