Túl a beültetésen

Vannak párok akikhez a gólya hamar beköszönt. Én és a férjem sajnos nem közéjük tartozunk. 2 éve várjuk minden hónapban, hogy na most talán... eddig hiába

Tegnap visszakaptam a manócskámat. Péntekre a 6 leszívott sejtből 4 termékenyült meg, amiből szombatra 3 szépen osztódott, 1 nem volt szabályos. Vasárnap mikor telefonáltak 2 jó ütemben osztódott, 1 picit már lelassult. Hétfőn már csak 2-en voltak. Persze hétfőn és kedden már halálra izgultam magam, hogy legalább ők maradjanak velem, és nehogy az legyen, hogy bemegyek a transzferre és már nem lesz mit beültetni. Kedden 12 órára mentem, mire felfeküdtem egy babó maradt, de ő életerős, ha már 5 napig szépen küzdött. Neki velem kell maradnia!!! Beültetés után 1 órát kellett feküdnöm, szerencsére most hanyatt fekve és nem hason, mint januárban. Így azért kényelmesebb volt.

A transzfer után hazajöttünk és azóta fekszem nagyrészt. Segítek a kicsikémnak, a fotóját (mert miután visszateszik a méhüregbe UH-os fotóval ellenőrzik, hogy jó helyre került e) kitettük a hálószobában, így ha oldalra nézek látom.

Most minden nagyon jól alakul, jó a kedvem, a közérzetem is! Most sikerülni fog!!!

Hozzászólások (2)