• Lombikbébi program - még mindig várjuk a kis csodát
    kota24 blogja

    Nekifutás másodszor

    Végre elérkezett az idő! Másodszor is nekikezdhetünk a lombikprogramnak. Már szorgosan szúrjuk a hormonokat. Kedden kell mennem vérvételre, hogy megnézzük hogyan is reagálok a hormonokra. Dehát hogyan reagálnék? Naná, hogy jól!

    Tegnap kutya-cica örökbefogadó nap volt. A hugicámmal segédkeztünk és szuper volt. Sok kis-nagy elhagyatott, szeretetre éhes állatka gazdira talált. Na de hogy ne legyen felhőtlen egy ilyen nemes nap, a kedves jardok, a legjobb napot választották, hogy a bevásárló központ park felé vezető úton sebességet mérjenek. És, hogy még több pénzt zsebelhessenek, gyorsan kitettek egy 30-as táblát, hisz ott úgysem indokolja semmi és úgysem számít rá senki. Sajnos nekem is sikerült beleszaladnom, de még van remény számomra. A belső sávban mentem és ha jól emlékszem jöttek mellettem a külső sávban. Remélem. Egy 60 ezer forintos büntetés hiányozna most a legkevésbé.


   • Blog leírása

    Vannak párok akikhez a gólya hamar beköszönt. Én és a férjem sajnos nem közéjük tartozunk. 2 éve várjuk minden hónapban, hogy na most talán... eddig hiába
    Látogatás: 82837 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés