Új remény?

Blog: Lombikbébi program - még mindig várjuk a kis csodát - Szerző: kota24

Végre. Annyi negatív esemény után végre valami jó. A mai UH-on már nyoma sincs cisztának, így megcsillant egy új remény. Kezdhetünk? Nem akarom elkiabálni. Lehet. Most még csak szépen csendben örülünk.Ma már meg is kaptam az első Decapeptil injekciómat, még ennek is örülök most, pedig nagyon nem bírom a szurkálást. Azt hiszem, jó lesz ha hozzászokom, mert ha a menzeszem is megjön és beindul a stimuláció, akkor még jön mellé a másik hormon szuri és a véralvadási zavar miatt még egy véralvadásgátló szuri is, ami napi 2x megy. Ha jól számolom, akkor ez testvérek között is napi 4!!!! szuri. Huh.... Olyan leszek, mint egy céltábla. No, de sebaj, ha meglesz a gyümölcse.

A mai fogorvosnál tett látogatásom is a vártnál sokkal jobban alakult. Azt hittem, hogy van egy lyukas fogam, mert érzékeny picit, de nincs! Legalábbis a doki bácsi (talán 2 évvel idősebb nálam) nem látott semmit. A röntgent sajnos nem engedélyezhettem, pont most... Így maradt a szem... Ha gond van úgyis megyek!

Egy nem meglepő sztori, ami a mai világ rendkívüli becstelenségét jellemzi. A férjem elvállalt egy interneten keresztüli fordító munkát. Egy 9 órás videót kellett lefordytani, elég jó pénzért cserébe. A munkaadó megadta az elérhetőségét, még a telefonszámát is. 1 hónapos határidőre vállaltuk a munkát, ezalatt a hónap alatt végig tartottuk a kapcsolatot, érdeklődött, hogy hogyan haladunk, stb. Bennünk volt persze, hogy mi van ha nem fizet, sőt inkább afelé hajlottunk, hogy nem fog fizetni, de csak megpróbáltuk. Olyan nagy szükségünk lenne a plussz pénzre. Nos, a drága keresztapám javaslatára megegyeztünk vele, hogy a fele anyagot elküldjük és ha a számlánkon lesz a pénz, megy a másik fele is. A fordítást egy levédett formátumban kellett feltenni egy oldalra, ahonnan elvileg se letölteni, se másolni nem lehet és 1 óra után le is szedtük. Szerencsére nem nagyon foglalkoztunk a fordítással így most szakadt a nyakunkba. Csak a fele anyagot csináltuk meg, hála!!! A pénz nem jött, sőt tegnap reggel óta (akkor tettük fel az anyagot) még válaszra sem méltatott minket, és persze a megadott telefonszám sem érhető el. Hát megpróbáltuk. Nem lepődtünk meg, az nagyobb meglepetés lett volna, ha fizet. Okultunk, ilyet sem csinálunk többet. Még jó, hogy csak kevés időnket vette el. Igen, ilyen a világ, ilyenek az emberek.