• leukémia
    Zora blogja

    Fájjó dolgok

    Tegnap nem voltam dolgozni, ma arra mentem be, hogy az egyik kolléganőm anyukája meghalt. Nehezen tudom a dolgon túl tenni magam.Pár nap alatt elment. Igaz áttételes volt és már úgy adták haza a kórházból, hogy nem tudnak már semmit tenni, csak fájdalmat csillapítani.Alig egy pár napja még azzal vigasztaltuk, hogy talán ez az időszak kicsit hosszabb lesz. Most hazugnak hiszem magam. 51 éves volt...

     

    A mi jó hírünk el is törpül mellette. Tegnap voltunk orvosnál - szív UH- és végre van egy JÓ LELETünk. Szóval a szívével nincs baj - főként, hogy értem dobog :-) . Volt ezzel kacsolatban egy kis derültség is : a beosztott diplomásunk érdeklődött utánam.A többiek mondták, hogy a párommal UH-ra mentünk. Ma megsimogatta a vállam és megkérdezte, hogy jól érzm-e magam és hogy minden rendben volt é az UH-on. Azt hiszem másra gondolt és már keresik gőzerővel a következő 3 évre az utódomat.De perzsze én maradok!!


   • Blog leírása

    A páromnál másfél éve kimondák a jövőnket: krónikus limfoid leukémia. Azóta hullámzunk, kemoterápia és tünetmentesség.De a betegség örökre ott marad.
    Látogatás: 24180 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés