Herpesz a nemi szerveken

A herpes simplex vírus 2-es típusa először a nemi szerveket betegíti meg, néha csupán enyhe panaszokat okozva.

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

ajak herpesz

Hozzászóló: csgizi, 2011-05-06 11:25
11 év az durva, úgy látszik akkor nálad ez elég gyakran visszatérő jelenség. De biztos sokat segítenek a teák a külső kezelés mellett.

ajak herpesz

Hozzászóló: Fatime2010, 2011-05-05 15:26
Válasz erre: csgizi, 2011-05-06 11:25
Nekem 11 éve van ajakherpeszem.Sok mindennel kentem,gyógyszert is szettem.1évig teljesen tünetmentes voltam,aminek nagyon örültem.Idén márciusban újra kijött egy,de 1 hét alatt elmúlt.Ma reggelre kijött egy másik,nagyon kellemetlen mert olyan,mintha az arcom és a szemem is feszülne.Kb.2 éve a hevizos kenőcsöt használtam,ajánlom mindenkinek.Emellett gyógyteákat,immunrendszer erősítő teákat iszok.

ajak herpesz

Hozzászóló: csgizi, 2011-05-04 21:32
Igaz nekem csak az ajkamon szokott rendszeresen előjönni de azzal is lehet szenvedni rendesen. Én már nagyon sok mindent kipróbáltam. Most legutóbb a gyógyszertárban ajánlották a herstat kenőcsöt, gondoltam egy próbát ez is megér mint a többi és bevált! Úgy örültem neki. Most épp nagyon akciósan bevezető áron adják a herbárikákba, be is szereztem rögtön kettőt.

immunrendszer erősítése

Hozzászóló: csgizi, 2011-05-04 21:28
Valóban az immunrendszert kell erősíteni mivel a problémát vírus okozza.

herpesz

Hozzászóló: Tankcsapda, 2011-01-20 18:51
Válasz erre: csgizi, 2011-05-04 21:28
Nekem kb. húsz éve van ilyen jellegű herpeszem, a fenekemen ill. fölötte jön ki. Nagyon sokat szenvedek tőle, főleg az utóbbi két évben jött kis sűrűn. Nálam ez azt jelenti, hogy minden hónapban, és egyszerre 3-4 db. Pedig azt olvastam, hogy a kor előre haladtával egyre ritkul. A fenét, 49 éves vagyok, és inkább egyre gyakoribb. Eddig még senki nem segített, a bőrgyógyászok csak a vállukat vonogatják, és ugyanazt mondják, hogy erősítsem az immunrendszerem.

érdeklődés

Hozzászóló: Kiscsillag333, 2010-05-20 19:27
kedves penyo! azt szeretném csak megkérdezni, hogy akkor elvileg szoptatni lehet, attól hogy herpeszed vagy? illetve neked a szüléskor is volt már herpeszed?

Válasz

Hozzászóló: petike890, 2010-05-20 14:40
Nem próbáltam ki a gr. magot, de viszont eljutottunk arra a pontra a doktor nőmmel, hogy egy teljes kivizsgálást végzett, melynek köszönhetően 1-2 nemi betegség amit az ember bárhol felszedhet kimutatható volt nálam. Ezt a két újabb problémát generáló hatásúnak titulálta a kedves doki, gyógyszeres kezelés után kijelenthetem, hogy sokkal ritkábban bukkan elő a vírus. Pontos számokat nem nagyon tudok mondani, hiszen nem rég (1-2 hónapja) hagytam abba a gyógyszeres kezelést és azóta a vírus csak egyszer jelentkezett. Egy pár hetes kúrát kipróbáltam ami szintén segített: Cink, Szelénium, Magnézium, C-vitamin, és L-lizin-t szedtem 2-3 hétig nagyobb mennyiségben, Béres cseppel kiegészítve, javaslom, hogy próbáld ki penyo. Ártani biztos nem árt:)

csatlakozom

Hozzászóló: penyo, 2010-01-26 18:49
Válasz erre: Kiscsillag333, 2010-05-20 19:27
Sziasztok! Petike890 tőled kérdezném,hogy kipróbáltad a gr.magot? Segített? Én életemben először most ősszel kaptam el a herpeszt:egy halom telviran és egiferon kenőcsöt elhasználtam (tablettát nem írt fel a doki mert még szoptatok) de ezek mint halotnak a csók. Igazából fél éve egyfolytában viszketek, ég. Ja és 9 éve csakis a férjemmel van kapcsolatom. Hát ennyi:(

????????????

Hozzászóló: Kiscsillag333, 2009-09-18 10:08
Válasz erre: carat74, 2010-01-20 13:09
Szeretném megkérdezni, hogy volt-e már valakinek hasonló helyzet mint ami nekem most fenn áll:szeretkezés után a gát részem, illetve a hüvelynyílásom környékén általában megduzzad, bedagad.ez mitől lehet??egyébként nem fáj,de megduzzad a nemi szervem..ha valakinek volt már hasonló légyszi jelezzétek mit tettetek!!előre is köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!

????.

Hozzászóló: surename, 2009-09-15 20:41
Sziasztok! 19 éves lány vagyok. 2009 februárjában kaptam el egyszerre condyloma és ureaplasma fertőzést. Azóta nagyon sok mindent próbáltam vagy 10 orvoson keresztül. jelezném ez nem az össz. gyogyszer.)Isoprinosine 2doboz, tetralysal 2 doboz, doxicilin (immunerősítők) Klion D, Betadine (kup), pimafucort 3db, aurobin, hevizos, canesten, és mégsok kenőcs (köztük kiemelném az aldarat - nagyon jo hatékony kenőcs de nagyon drága, gyogyszertárakban bontásban lehet kapni(term. vény szükséges)hüvelyöblítés és persze condyline ecsetelő 2 üveg! Visszatérve, a szemölcsök immár 9 honapja megvannak és szaporodnak, nőnek, terjednek. Az ureaplasma fertőzés mellette ugyanugy szüntelenül fennáll. Ami nehzítő körülmény jelenlegi hüvelygyulladásom(egyszer már volt a betegségem alatt).erre klion d100, supplin tabl., pimafucort kenőcs a recept párkezeléssel. Azért is irok ide, mert a rengeteg kimerítő és fájdalmas tünet és kezelés után iszonyuan el vagyok keseredve. Mikor fog elmulni? Mit kellene még csinálnom? A nőgyógyász orvosok azzal "nyugtattak" meg hogy tulreagálom a dolgokat ( holott a tünetetek folyamatosan rosszabbodnak!)és abszolut elbagatelizálják. Arról nem is beszélve hogy ez mekkora lelki válság (pláne ha nem önhibámból történt. Egyszerűen el vagyok keseredve, hogy egyik orvos sem veszi komolyan a betegségem...:( nem tudom kihez forduljak aki tényleg segíteni akar. ) juniusban voltam voltam std ambulancián is( ott kaptam az aldarat) de ennyi.. Remélem ha legközelebb irok ide akkor már meggyogyultan teszem, addig is sikeres gyogyulást kivánok mindenkinek!