• Magunkra hagyva?    Ha társunktól, párunktól kaptuk el a nemi fertőző betegséget, és tudjuk hogy mi hűek voltunk, mit lehet tenni?

    A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

    1x1?Áááááá....

    Hozzászóló:halacska, 2010-02-06 16:37
    Figyi,elvileg már akkor neki kellett volna beutalót adnia,amikor megítélte a gyógyszert.Ehhez képest...De hál'Isten ez nem az én értékem.Csak véletlen kiderült,amikor az itteni diab fődok előadást rendezett a városban élő cukrosoknak,aztán a nénike mondta,hogy 18-at mért valamelyik nap,és a házidoki még valami másik bogyót akar neki adni...Meg ilyenek.Van ám sok sztori,most bele sem megyek,de a lényeg,hogy nálunk kerek-perec közli az orvos,hogy nem ad beutalót,kész.Ügyeskedni kell,megpróbálni kikerülni,ha az ember valahova el akar jutni.Vannak külön utak,meg lehet kerülni a házidokot is,dehát akkor kérdem én: minek ül ott?Ha influenzás vagyok,akkor is feleslegesen megyek,ha beutaló kell,hát felejtsd el.Nekem félévente laborba kéne mennem pl.Szerinted érdekli?Meg se kérdem őt...Szerencsére mindig van valami más megoldás...

    a bűn az, ha mástól is kérsz véleményt..

    Hozzászóló:cskatus, 2010-02-06 15:52
    Válasz erre: halacska, 2010-02-06 16:37
    A gond az, hogy másképp gondolkozik az orvos, és másképp a beteg.A beteg meg szeretne szabadulni a bajától, az orvos a legjobb tudásával gyógyítani akar. Ha ez a kettő nem találkozik akkor van baj.Beutalót meg nyugodtan kérjél, nem hiszem, ellenezné ekkora cukorértékkel már kötelező lenne adni. A férjem is cukorbeteg, és szakorvosi javaslatra olcsóbban jut a cukor gyógyszereihez.

    harapófogós házidokik...

    Hozzászóló:halacska, 2010-02-06 14:06
    Válasz erre: cskatus, 2010-02-06 15:52
    Szóval csak azt akartam ezzel mondani,hogy hej,de örülnék,ha nálunk ez lenne a gond,nem pedig az,hogy harapófogóval kell kihúzni a beutalót a dokitól...

    indokolatlan beutalás?

    Hozzászóló:halacska, 2010-02-06 14:04
    Hát...inkább ez,mint az,amikor az ember tudná,hogy melyik szakrendelésre kéne eljutnia,ám nem kap beutalót oda...Lsd: a 2-es diabetes körüli huzavonák,mondjuk amikor a házidoki a 18-as cukor mellett is azon gondolkodik,hogy melyik még másik gyógyszert írja fel...És ez csak egy példa,most nem sorolnám...Tudod,van ilyen is...

    tisztelet a kivételnek

    Hozzászóló:cskatus, 2010-02-05 10:37
    Jellemző már elnézést de nem általánosítok, hogy ha nem vagy ismerős, vagy rokon, vagy ismerős ismerőse akkor téged b e t e g a n y a g ként kezelnek, vagy a munkahelyen h u m á m e r ő forrásnak. Nem kell mindenkivel együttérezni, mert abba az ápoló, vagy az alkalmazott betegszik bele, de emberégesnek lenni muszáj. A munkanélküli sem azért nem dolgozik mert lusta, hanem azért mert nem kellett a munkaereje. A szakmai fogalmakat nem kéne szajkózni annak akinek biztos állása van, vagy lehetősége van egy megfizethető orvosi ellátásra.Ezen kéne változtatni, a közhangulat javítása érdekében.

    videóklinika

    Hozzászóló:janoka, 2009-05-27 14:38
    Az orvos tanácsait megfogadva sokkal jobban éreztem magam. Tudom,hogy ellentmondást vélsz felfedezni az előző hozzászólásomban, mivel az orvosokat "szidom" és mégis az orvosok segítettek a videóban. nekem így könnyebb, mint személyesen érintkezni velük, csak rossz tapasztalataim vannak velük. Az internet meg más, itt nem érnek előítéletek. Remélem érthető voltam

    health

    Hozzászóló:pancsijancsi, 2009-05-27 13:48
    Válasz erre: janoka, 2009-05-27 14:38
    A videó megnézésétől meggyógyultál, vagy az orvos aki a videóban tanácsokat adott, az segített a gyógyulásban ? :)

    interneten gyógyíthatom magam?

    Hozzászóló:janoka, 2009-05-27 13:38
    Válasz erre: pancsijancsi, 2009-05-27 13:48
    Én sem vagyok megelégedve a magyar egészségüggyel. Néhány héttel ezelőtt a nemiszervemen keletkező kiütések miatt kerestem fel egy orvost, aki elküldött egy másikhoz, aki elküldött egy harmadikhoz... már nagyon untam a herce-hurcát, ráadásul mind a három más és más kenőcsöt írt fel. Aztán találtam egy oldalt rajta egy videót, amit szeretnék veletek is megosztani: http://www.videoklinika.hu/video/a_ferfi_nemi_szerv_kiuteseinek_kezelese Kb. 1 hét alatt elmúltak a videónak köszönhetően a panaszaim, erre az orvosok képtelenek voltak...Azóta ha bármilyan panaszom van akkor utánanézek ezen a lapon, és ha tudom mellőzöm a dokikat. Köszönöm!

    A család szerepe

    Hozzászóló:cskatus, 2009-02-19 09:05
    Ott van a gond, ahol a családok szétestek, vagy a munka miatt nem érnek rá a hozzátartozóikkal törődni. Pedig a legfontosabb a családi összetartás ami mentálisan nagy mértékben segítené a beteg gyógyulását.

    mindenkinek

    Hozzászóló:hegedus, 2009-02-17 18:44
    minden betegséggel küszködő embernek szeretnék segiteni. én felajánlom, a többi rajtatok mulik