Magunkra hagyva?

Ha társunktól, párunktól kaptuk el a nemi fertőző betegséget, és tudjuk hogy mi hűek voltunk, mit lehet tenni?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

segitség

Hozzászóló: hegedus, 2009-02-17 18:41
szeretném ha tudnál a legujabb megoldásról. ha érdekell keress meg a [email protected] n

Mit tehetünk?

Hozzászóló: cskatus, 2009-02-17 10:00
Válasz erre: halacska, 2010-02-06 14:04
Sajnos azt vettem észre, hogy a háziorvosi rendszerben(tisztelet a kivételnek)gyakori az indokolatlan beutalás szakorvosi rendelésekre.Sokszor órákat kell a várókban ülni, hogy sorra kerüljünk. Aztán a leletekkel vissza a háziorvoshoz, ott megint várakozni. Volt, hogy egy szakorvos megjegyezte, hogy aki beteg az ráér, és tudjon várni.Mire a megfelelő kezelést megkapja a beteg,addig az állapota talán még rosszabbodik mint amikor elindult a panaszával a háziorvosához.

Mit tehetünk? ?

Hozzászóló: juditmama, 2009-02-17 06:59
Válasz erre: cskatus, 2009-02-17 10:00
Na ez számomra is kérdés!!!! Az egészségügy mint annyi minden más ebben az országban semmit nem ér! Az emberek "életben maradása számomra úgy tűnik senkit nem érdekel! Hasonló tapasztalatom van az orvosokról aki nem az emert nézi, hanem valami tárgyként kezel és egyáltalán nem érdekli, nem foglalkozik azzal, hogy nyomorúlt beteget megnyugtassa! Sőt....még félelmet is kelt benne! Kiszolgáltatottak vagyunk és ez nagy baj!!!!

Mit tehetünk?

Hozzászóló: so954sa, 2009-02-16 20:08
Válasz erre: juditmama, 2009-02-17 06:59
A kezelés 1-ő napja után rögtön minden leállítva és a kórházból 3nap alatt elbocsájtva összeomlott vérképpel, foltokkal a testemen. Rá 1 hétre vérvétel /vérkép- több mint egy hónapja már, aminek az eredményét még csak el sem postázták/. Háziorvos nem foglalkozik vele -nem szakterülete.Itt maradtam kérdőjelekkel,tanácstalanul. még az sincs aki azt megkérdezze a "szakmabeliek" között, hogy vagyok.Ennyi??? Szeretnék kapcsolatba lépni olyanokkal akik hasonló cipőben járnak.

Hepatitis-c

Hozzászóló: zigraon, 2009-02-15 23:32
Válasz erre: cskatus, 2009-02-19 09:05
Valóban,nekem is az a tapasztalatom,hogy bizonyos szempontból,magunkra vagyunk hagyva.Ezt elsősorban ott látom a gondot,hogy mintha csak a testi problémáinkal foglalkoznak. A mentális gondjaink amelyek bőven vannak azoknak a meg oldása,bizony háttérbe szorul.Értem ezalatt a bennünk lévő szorongás,depressziót,a halálfélelmet stb.Olvsgatva a különböző fórumokat,úgy látom,hogy ezekkel a gondokkal,nem igazán foglalkoznak.Eü.szak emberként is ez sajnos a tapasztalatom.Valahogy úgy látom,hogy mint az eü.személyek és maguk a betegek is kerülik ezt a problémát. Jó lenne ezekről beszélni,itt a fórumon,is hogy ki hogyan éli meg a betegségét lelkileg!