Sárkány-Fő-Fájás

Blog: Fő-fájdalmaim - Szerző: kitchesangels

Bár a nyilvános káromkodást tiltja a netes etikett, elárulom, hogy most szívesen tenném közzé csöppet sem pozitív meglátásaimat. De nem teszem, mert kedves és remélem hűséges látogatóimat nem terhelném ilyen gondolatokkal. Inkább megosztom, hogy úgy érzem magam mint egy hétfejű sárkány akinek egyszerre fáj az összes feje. (Tiszta szerencséje lehetett Süsünek, hogy Ő csak egy problémával szembesült mikor utolérte a migrénes roham.)
Egyszóvál fáj a fejem. Végigjátszottam mi lehet a háttérben. Hát persze hogy stressz! Még csak szerda és már annyit ültem a gép előtt excellek és egyéb remek progik társaságába, hogy más halandónak egész hétre elég volna az ilyen típusú melóból.
Mégis, könnyen lehet, hogy nem ez a gond,ne bántsam szegény gépem, hiszen lehet hogy csak egy kezdődő megfázás áll a háttérben?
Vagy az életmódom? Vagy egy front?
A végkimentel tekintetében mindegy, muszáj gyógyszerhez nyúlnom. Ha jobban belegondolok ideje lenne megalapítanom a magyar egyfejűek fejfájás társaságát. Azt hiszem lenne sikere. Szépen megosztanánk egymás közt ki milyen gyógymóddal küzd meg a visszatérő fájdalmak hétfejű démonával...