Fő-fájdalmaim

Szerző: kitchesangels

A BLOG LEÍRÁSA

Fájdalmak. Ugye ismerős, kinek a szíve, kinek a lelke, kinek a lába, kinek a dereka. Sajnos én egy gyakori, ám kellemetlen fájdalomról írok, nevezetesen a fejem fájdalmáról.

Látogatás: 5668 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

száműzés

2010.11.10.

Fáj a feje? Golyót bele! Nem lesz többet gondja vele! Hehe: ismerik a régi pesti poént? Nem olyan vicces ez. Hál'Istennek felpörgött, rendkívül gyors életemben egyre több reggel köszönt rám a fejfájás. Most vízkúrával kísérletezem, közeljövőben beszámolok sikerül-é főfájdalmam napi három liter folyadékkal száműznöm valami távoli laktalan szigetre. Azért lakatlan szigetre gondoltam, mert szegény benszülötteket csak nem örvendeztetném meg vele, hiszen még patika sem lenne a közelben...

koffeinhiány

2010.10.21.

Picit rég jelentkeztem, dehát az élet már csak ilyen, pörög-forog-sodródik néha olyan sebességgel, hogy az ember feje is megfájdul belé. Mostanában, lehet, hogy az ősz hatása, lehet az is, hogy csak a borongós idő teszi sokszor elfog némi mélabúval egybekötött fejfájás.

Próbálgatnék leszokni a kávéról, s azért írom, hogy próbálgatnék lévén, hogy nem nagyon sikerül, mert a koffeinhiánytól újfent csak a fejfájás szegődik mellém, s nem a kávémentes "tiszta" élet. Vannak még rajtam kívül is kávéfüggők? Egyáltalán érdemes abbahagyni? Tud valaki nyilatkozni erről?

Sárkány-Fő-Fájás

2010.09.30.

Bár a nyilvános káromkodást tiltja a netes etikett, elárulom, hogy most szívesen tenném közzé csöppet sem pozitív meglátásaimat. De nem teszem, mert kedves és remélem hűséges látogatóimat nem terhelném ilyen gondolatokkal. Inkább megosztom, hogy úgy érzem magam mint egy hétfejű sárkány akinek egyszerre fáj az összes feje. (Tiszta szerencséje lehetett Süsünek, hogy Ő csak egy problémával szembesült mikor utolérte a migrénes roham.)

Egyszóvál fáj a fejem. Végigjátszottam mi lehet a háttérben. Hát persze hogy stressz! Még csak szerda és már annyit ültem a gép előtt excellek és egyéb remek progik társaságába, hogy más halandónak egész hétre elég volna az ilyen típusú melóból.
Mégis, könnyen lehet, hogy nem ez a gond,ne bántsam szegény gépem, hiszen lehet hogy csak egy kezdődő megfázás áll a háttérben?
Vagy az életmódom? Vagy egy front?

A végkimentel tekintetében mindegy, muszáj gyógyszerhez nyúlnom. Ha jobban belegondolok ideje lenne megalapítanom a magyar egyfejűek fejfájás társaságát. Azt hiszem lenne sikere. Szépen megosztanánk egymás közt ki milyen gyógymóddal küzd meg a visszatérő fájdalmak hétfejű démonával...