Nyolcezer forintos pótdíj: a vasút teljes területén tilos lesz a dohányzás

Januártól a MÁV teljes területén - azaz a pályaudvarokon, vasútállomásokon, megállóhelyeken és azok peronjain, valamint az összes személyszállító vonaton - tilos lesz a dohányzás - közölte a vasúttársaság.

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

???

Hozzászóló: royal, 2012-01-08 12:09
és az autók kipufogó füstje az nem zavart? a dohányosok miatt még nem kellett szmogriadót elrendelni. és a gyárak, üzemek, (már amik még működnek) káros anyag kibocsájtása? ez sem zavart?

..és a dohánygyárak miből fogna

Hozzászóló: Anonym, 2012-01-04 16:23
..és a dohánygyárak miből fognak megélni?

Aki ezt elrendelte, az sem 1 -anyátó

Hozzászóló: aátánka, 2012-01-04 16:23
Aki ezt elrendelte, az sem 1 -anyától született.

A vasútállomások peronjai miót

Hozzászóló: monex, 2012-01-04 16:23
A vasútállomások peronjai mióta zárt légterű területek?? , és miért nincsenek a dohányosoknak is jogaik ?

kérdem én, mint nemdohányzó: miér

Hozzászóló: ági, 2012-01-04 16:23
Válasz erre: royal, 2012-01-08 12:09
kérdem én, mint nemdohányzó: miért voltam eddig köteles a dohányzókhoz alkalmazkodni. semmi felháborító nincs abban, hogy az embereket megvédik ettől az egyébként legkárosabb szenvedély mellékhatásaitól

Ez a módszer DIKTATÓRIKUS.Úgy kell

Hozzászóló: Lengyel, 2012-01-04 16:23
Ez a módszer DIKTATÓRIKUS.Úgy kell a dohányzást szabályozni, hogy mindkét félnek jó, JÓ legyen.Ennek feltétele egyszerűen leírható: A dohányosok ne fújják a nemdohányzók arcába a füstöt, büdös ruhájukkal ne járkáljanak a nemdohányzók orra előtt! Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egész vasút területén nem kell dohányozni. Dohányzó területeket, és kocsikat kell kijelölni, ahonnan nem járkálhatnak be szabadon a nemdohányzók közé a dohányosok.

A XXI. században már ideje lenn

Hozzászóló: Lengyel, 2012-01-04 16:23
A XXI. században már ideje lenne lefektetni a demokrácia alapelveit. A nemdohányzók nem uralkodhatnak a dohányzókon. Az is helytelen volt, hogy a dohányzók uralkodtak a nemdohányzókon.Én egyébként nemdohányzó vagyok.Hibás dolog lenne, ha a lovasok köteleznének, hogy én is lovagoljak, a hegymászók, hogy hegyet másszak, és az ejtőernyősök, hogy ugorjak ki egy repülőből.Pornófilmben se szívesen szerepelnék. Nem szeretném ha megtérítenének, vagy egy MLM-be próbálnának bekényszeríteni. Nem szeretném a dohányosoktól elvárni, hogy egy vasúti kocsiban ne gyújtsanak rá, mert a vonaton nemdohányzók is vannak.

A dohányosok kórházi kezelését

Hozzászóló: Lengyel, 2012-01-04 16:23
A dohányosok kórházi kezelését a nemdohányzók nem kívánják finanszírozni? Ez teljesen rendben van. De akkor az összes egészségromboló életet büntessék.A hegymászók, a szipózók, a nyilvánosan sarkon állók, a manager betegek, bányászok, harci repülősök, és minden egészségromboló szálljon ki a TB-ből!

Úgy bírom, akarunk itt teperni

Hozzászóló: Enech, 2012-01-04 16:23
Úgy bírom, akarunk itt teperni a fejlett EU s országok után, de olyan szánalmas. Ezek vakok komolyan? Egy olyan országtól, ami az egyik legdepressziósabb ország, ahol az emberek nagy része állandó stresszben él, senki sincs megfizetve, mindenki csak hajszolja magát össze vissza, nos egy ilyen országtól azt várják el hogy úgy viselkedjen mint a Dánok, vagy németek vagy akármelyik más gazdag ország????Most komolyan, itt csesztetnek minket, hogy fogyjatok le, meg ne dohányozz meg anyám kínja....jó akkor emeljék meg mindenki fizetését rendesen nyugati szintűre és akkor lesz lóvé leszokni, meg siker is lesz, mert nem az lesz az emberekben hogy "basszus itt van egy kenyeret nem bírok megvenni, az apeh a nyakamon, kapcsolják ki majdnem a gázt, meg alig bírom fizetni a gyerekem tanítását de közben kidolgozom a belem ÉSS ezek után még NE GYÚJTSAK RÁ???????" hát pontosan AZT a kedves képviselőknek. Emeljék fel mondom a fizetéseket, meg adjanak jobb lehetőségeket az országban és akkor talán leszek én is annyira nyugis hogy megpróbáljak leszokni a cigiről.

Az összes dohányosnak üzenem, hog

Hozzászóló: Nemdohányzó, 2012-01-04 16:23
Az összes dohányosnak üzenem, hogy eleget "szívtam" már a büdös füstjüket, eleget ölték már a talajban az eldobott csikkjeikkel az élőlényeket. elég volt. Minden dohányos fejezze be! Mindenki tovább fog élni! HURRÁ!A stresszt meg le lehet vezetni futással is! Az kevésbé zavarja a többieket. Majd csak utolérjük a dánokat! :-) Futásban is!