• Pioneer
    Bulcsu blogja

    PC crash

    Ismét egy szép nap. Nem indult rosszul, reggel 7-től mgbeszélésig leviziteltünk, elrendeztünk mindent. SZakrendelés indul, két beteget megnézünk, na ekkor leáll a teljes számítógépes rendszer. Se betegfelvétel, se leletírás, minden leáll. Vizsgálok tovább, írom a beutaló hátuljára kézzel a leletet, a betegek kint ülnek, várnak, van aki elmegy, majd később jön a leletért. Üzenet jön a számítástechnikusoktól, Türelem! ennyi, semmi több. Én is abbahagyom a vizsgálatot, nem merek tovább dolgozni, nehogy összekeveredjenek a papirok meg a leletek. 2 óra múlva újraindul a rendszer, igyekszünk behozni a lemaradást, 1 vizsgálat, 3 korábbi lelet megírása, de sikerült! Fél 2-re, de befejeztük (igaz, nem sok beteg volt). Ennyi, se tartalékrendszer, se nyomtatópatron. Ennyit a biztosított ellátásról. A betegek önnek, én szeretem a gyógyítást, már csak körülményeket kellene biztosítani...

   • Blog leírása

    Napi elmélkedés az egészségügy sötét oldaláról (na nem a star wars, de valami hasonló). ha már a példa felmerült: Anakin vívódása a Birodalom ellen!
    Látogatás: 86927 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés