• Pioneer
    Bulcsu blogja

    Lunar eclipse

    Fogyunk, mint a hold. Péntekre egyedül maradok a teljes szakrendelésre, és az osztályra sem sokan. Remélem nem sokat akarnak még húsvét előtt vizsgálatot. És mi lesz itt nyáron :( Ha elgondolkodok a helyzeten egyre depresszívebb a hangulatom, pedig ez nem jellemző rám. Ha már a holdat emlegettem, az osztály is így működik: hó elején van gyógyszer, van HBCS, hó közepén már mindkettőből alig, hó végén egyik sem... ne legyünk betegek! De megérkeztek a széfek! 2 db, minden osztályrészre. A betegek 1/3-a azt sem tudja, hogy kórházban van, nemhogy azt, mi a széf kombinációja. Majd berakjuk az utolsó doboz gyógyszert és kiirjuk, hogy végveszély esetére! MA kaptam ismét egy levelet a kamara által. Munkalehetőség Svédországban. Nem az első ilyen levél, de egyre alaposabban böngészem át őket. Neki kell ülnöm újra az angolnak.

   • Blog leírása

    Napi elmélkedés az egészségügy sötét oldaláról (na nem a star wars, de valami hasonló). ha már a példa felmerült: Anakin vívódása a Birodalom ellen!
    Látogatás: 86912 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés