• Pioneer
    Bulcsu blogja

    On duty

    Újabb este a kórházban. Erősen fülledt a levegő, nagy vihar készült, mégsem lett belőle semmi. Eddig jó napnak tűnik, bár ez csak honap reggel mondható majd ki. Végre van időm befejezni az elmaradt adminisztrációt, átnézni a levelezést. A család persze hiányzik nagyon. Bejöttek megnézni, kislányom kérdezte: Apa, miért nem jössz haza?.....   Nyár van, így egyre több ilyen este, éjszaka vár az emberre, de cserébe 2-3 hét szabadság is lesz. Majd 1 hónap múlva. Már egy hete nézegetem a dátumot :) A ma reggeli megbeszélés témája is az volt, hogyan lássuk el nyáron a szakrendeléseket, ha ügyelet után másnap haza kell mennünk. Márpedig ez törvény (talán az egyetlen előremutató az utóbbi időszakban). De akkor ki látja el a betegeket? Ja, és nyáron közülünk nem lehet beteg senki, mert akkor omlik a rendszer. Kíváncsian várom a szeptembert.


   • Blog leírása

    Napi elmélkedés az egészségügy sötét oldaláról (na nem a star wars, de valami hasonló). ha már a példa felmerült: Anakin vívódása a Birodalom ellen!
    Látogatás: 86938 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés