Multivitamin

Blog: Blogtherapy - Szerző: ciryll

Szoktam a gyerekeknek adni, és ez is, mint minden gyógyszer, meg hasonló, jól meg van dizájnolva, hogy a gyerekek biztosan megegyék. Jelenleg a spongyabobos változat fogy itthon, habár a négy különböző színen négy különböző figura van, így minden nap eldönthetik, hogy kit akarnak éppen megenni.
Most, hogy öreg lettem, már én is szoktam multit szedni, ha el nem felejtem, kifejezetten a nőknek kipreparált fajtát. Az enyém persze unalmas, sima, halványbarack színű, pedig több fantáziával megcsinálhatnák a nőknek és asszonyoknak ezeket, főleg a sorozatfüggőknek. Lehetne mondjuk a Született Feleségekből az öt nőci képe a tablettákon, hogy én is eldönthessem, éppen melyiket akarjam aznap. Hm, ma olyan lúzer napom van, ide nekem Suzanne-t. Ma meg olyan bitchy hangulatom van, Gabiból fogok enni. Amikor sznobizok, akkor jöhet Brie, vagy amikor este nyolcra végképp kipurcantam a gyerek- és férjnevelés szépségeitől, magamhoz veszek egy Lynette-s tablettát. Mikor meg randira készülök, bedobom Edie-t:-))
Persze a Gray's Anatomy szereplői is ráférhetnének egy doboz multira (vajon McDreamy-hez, vagy McSteamy-hez lenne kedvem? ...), vagy akármelyik másik, a nők által kedvelt szappanopera szereplői, hiszen úgyis huszonötféle kiszerelésben lehet kapni ugyanazt az összetételű vitamint. Így még talán ösztönözni is lehetne a nőket, hogy tényleg szedjék, hiszen akkor már nem is az lesz a lényeg, hogy szednek-e vitamint, hanem hogy melyiket, ami lássuk be, mégiscsak sokkal erősebb motiváció.
Asszem, nekem ez az egészsegügy biznisz jól bejön, majd forradalmasítom a találmányaimat, és még jobban felpörgetem a gyógyszergyártó cégeket:-))