Immunotic készülék

Hallott már valaki az Immunotic ról? Én olvastam jót is rosszat is.

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

digi, televom, voda, stb..

Hozzászóló: karas, 2015-09-13 15:03
Kedves Timi! Nem jó a hasonlatod, ugyanis ha egy konkrét termék kapcsán írnak megtévesztésről akár a digi, akár a voda esetében, akkor ezt érdemes figyelembe venni akkor is, ha a többi termékkel nincs bajod. Az adott terméket annak fényében vizsgáld, hogy valóban tudja-e azt amit a szolgáltató igér. Ha a szolgáltató hazudik egy termék kapcsán, akkor a termékben nem szabad bízni, mert valószínűleg nem éri meg azt a pénzt, amiért árulják. Itt konkrétan épp az Immunotic termékcsalád kapcsán állapították meg a hatóságok többször is, hogy megtörtént a fogyasztók átverése. ha ez nem késztet gyanakvásra, akkor neked is és hasonlóan naiv embereknek is kívánok több gyanakvást. lehet utálni a GVH-t, de a betegeket évek óta becsapó kisgép-műszerészeket még inkább.

büntetés

Hozzászóló: karas, 2015-09-13 14:34
Kedves Apafi, azt hiszem fontos információkat osztottál meg velünk, köszönet érte. Szerintem sokan nem tudtuk, hogy büntetőeljárás is folyt az ügyvezető ellen, aki állítólag kisgépműszerész csak, vagy mifene. Köszi.

büntetés

Hozzászóló: karas, 2015-09-13 14:30
Most olvastam én is az index cikket, de azt nem tudtam, hogy ez a második büntetésük volt már, az index is lehetne pontosabb. Az ügyészségi határozatról sem tudtam eddig, de nem csodálkozom rajta, kicsit éreztem akkor is (amikor használtuk) hogy nem sokat érhet ez a cucc. De aki pénzt akar kidobni rá, csak rajta.

Immunotic tapaztalat

Hozzászóló: karas, 2015-09-13 14:26
engem sem érdekel a gvh, a személyes tapasztalatomnak jobban hiszek. 2 éve használta a nejem belgyógyászati és bőrgyógyászati célokra 3 hónapon át. Kölcsönkészülék volt, de a 3 hónap alatt inkább romlott az állapota ezért visszaadtuk. Tapasztalatokat olvashatsz az ő oldalukon is, ha regisztrálsz náluk a belső felületre, de ők -érthető módon csak pozitív tapasztalatokat engednek az oldalukra, tehát nem tudhatod van-e benne igazság, vagy ők hordanak össze hetet-havat. A mi esetükben semmit sem ért, sőt, talán ártott. Nem javaslom személy szerint már csak ezért sem, mert baromi drága. ahhoz képest hogy nem is orvosi eszköz. Félmillió Ft nekem sokat jelent.

Immunotic és a GVH

Hozzászóló: timi45, 2015-09-13 13:29
Válasz erre: karas, 2015-09-13 15:03
Köszönöm a segítséget! Csak azt nem értem hogy miért ilyen nagy szám a GVH. A GVH annyi mindenkit megbüntet, pedig azóta is használom a terméket vagy a szolgáltatást az adott cégtől. Nekem inkább a tapasztalati dolgok számítanak. Ha valakinek van személyes tapasztala inkább az írjon már mert engem a GVH nem hat meg. Köszönöm :) Megbüntetett cégek:Pl Digi, Telecom, CiB Bank, Vodafone. AZ a vicc az egészben hogy a tévé nálunk Digi A telefon az Vodafone így ha ebből indulok ki akkor használhatom a GVH ellenére az immunoticot :) :)

Index cikk az immunotic-ról

Hozzászóló: apafi, 2015-09-12 16:19
http://index.hu/gazdasag/2015/09/11/atveresben_utazik_az_ev_szabolcsi_vallalkozoja/

Immnunotic-büntetés

Hozzászóló: apafi, 2015-09-12 16:08
Válasz erre: karas, 2015-09-13 14:34
Kétszer büntették meg őket a GVH-nál, egyszer 2013-ban, egyszer pedig pár nappal ezelőtt. Soha nem tudták igazolni az állításaikat. Azóta sem... Emellett tavaly a nyíregyházi városi ügyészég is bűnösnek találta a csávót, aki végzettsége szerint egyszerű háztartási kisgép szerelő. Semmi köze a tudományhoz, semmi köze az orvosláshoz, de kihasználja a netet hazug kommunikácós akciókra.

Immunotic-kamu

Hozzászóló: apafi, 2015-09-12 16:04
No, ez a Szloboda gyerek lenne az utolsó a földön, akinek pénzt adnék. (Immunotic-vezér) Tavaly a nyíregyházi városi ügysészség is bűnösnek találta fogyasztók megtévesztésében. Kamu, hazugság, sarlatánság. Az is hülye, aki megpróbálja védeni ezt a sarlatánt. http://forum.szkeptikus.hu/viewtopic.php?t=751

Immunotic készülék

Hozzászóló: manci68, 2015-09-08 16:24
Válasz erre: apafi, 2015-09-12 16:04
Én is használom az Immunoticot. Nekem miómám van, de baromi lassan múlik. 6 centi volt és most 3. Havonta csak egy centit csökken, pedig a barátnőmnek sokkal gyorsabban eltüntette. Úgy néz ki bérelhetem tovább..:( Ha tudtam volna, jobban járok, ha megveszem használtan.

Immunotic készülék

Hozzászóló: zsuzsikam, 2015-09-07 20:25
Nekem petefészek daganatom. A méhemet akarták eltávolítani, de nem engedtem. Egyszerűen nem mentem vissza. Ekkor futottam bele az Immunotic ba. Én se hittem benne, de már hiszek. Nekem bérléssel kezdődött. Egy hónapig béreltem, és azt éreztem, hogy jobban vagyok, majd meg is vettem a gépet. http://immunotic.hu/hasznalt-keszulekek/ Második hónapban már tiszta ideg voltam, hogy mi van. Remegve mentem a nőgyógyászhoz. Azt mondta, hogy itt minden rendben van. Nem szoktam sírni de kifakadtam. Azóta használom a gépet….