A napkitörés egészségügyi hatásai

A január 22-én bekövetkezett napkitöréssel kapcsolatban sokakban felmerülhet a kérdés, hogy a jelenségnek vajon van-e valamilyen egészségügyi hatása az emberi szervezetre. Cikkünkben erre a kérdésre is keressük a választ.
Ugrás az eredeti cikkre: A napkitörés egészségügyi hatásai

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Erős fejfájásra keltem reggel, és egész

Hozzászóló: Vik, 2012-01-26 17:35
Erős fejfájásra keltem reggel, és egész estig meg is maradt.

Hétfő reggelre erős felfázási tünetekkel

Hozzászóló: Hóvirág, 2012-01-26 15:10
Hétfő reggelre erős felfázási tünetekkel keltem.Négy éve van nyaki gerincsérvem, ami akkor nagy fájdalmat okozott a vállamban annyira, hogy éjszaka nem aludtam tőle. Szerencsére jól kijöttem belőle, azóta sem volt olyan fájdalmam, egészen kedd reggelig, iszonyatos vállfájással keltem, estig sem csillapodott, este már kezelnem kellett, hogy csökkenjen a fájdalom. Mára már eltűnt,mintha nem is lett volna. Persze a fejfájás sem maradt el.

A Nap-szelek mágneses hatását tapasztaltam.20

Hozzászóló: joe Pestrol, 2012-01-26 08:44
A Nap-szelek mágneses hatását tapasztaltam.20 év házasságban sosem tapasztalt viselkedése volt nejemnek.3 diplomával,nagy olvasottsággal és kifinomúlt igen nagy önfegyelemmel rendelkező személyisége ellenére sosem tapasztalt viselkedést tapasztaltam.Indok nélkül hangos volt hosszú ideig,hogy finoman fogalmazzak beszéde : semmiségek miatt akkor este-éjjel.Sem előtte,se azóta így nem viselkedett,mint a napszél kitörése idején.(nem női változókori állapot okozta egyébként !)

Nekem olyan magasra szökött a vérnyomásom,hogy

Hozzászóló: vargane, 2012-01-25 18:30
Nekem olyan magasra szökött a vérnyomásom,hogy csillagokat láttam.A vérnyomáscsökkentő gyógyszer sem használt. Szönyű fejfájásom is volt és a vérnyomásom két napig nem ment lejjebb 166/104-nél.Ez két nepig tartott aztán mintha elmosták volna minden panaszom megszűnt.

Rendszeresen kapok értesítést a napkitörésekről,

Hozzászóló: TST, 2011-06-10 14:47
Rendszeresen kapok értesítést a napkitörésekről, itt lehet rá feliratkozni: https://pss.swpc.noaa.gov/LoginWebForm.aspx?ReturnUrl=%2fproductsubscriptionservice%2fMainMenuWebForm.aspxAz értesítés szerint a jún. 7-i mágneses kitörés 8 nT (nanoteszla) volt. Viszont a MAIról szóló értesítés már 15 nT-t jelez, ami ennek majdnem a duplája. Készüljenek fel az érintettek!

Azt bizony nagyon jól tudjuk, hogy az űrhajósokat

Hozzászóló: Dzsoni bravo, 2011-06-09 21:46
Azt bizony nagyon jól tudjuk, hogy az űrhajósokat bántja.... vagy fantasztikus négyest csinál belőlük.Mindenesetre a földön élő embereknek nem kell ezen stresszelniük, mivel a mágneses tér véd minket, azt hiszem, azt meg nem lehet kilyuggatni, mint az ózonréteget. A fontos, hogy nem kell félni kozmikus csapásoktól most még egy ideig... ami meg itt zajlik a gömbön, azért nem tehető felelőssé túl sok természeti jelenség.

Olyan migrénem volt,hogy gyógyszer sem

Hozzászóló: suzy, 2011-06-09 20:58
Olyan migrénem volt,hogy gyógyszer sem használt.