PREVENCIÓ

Kinek mi a véleménye?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Megelőzés

Hozzászóló: Kozone, 2010-05-20 18:59
Mindenkinek a saját felelőssége, hogy vigyázzon az egészségére. Mert van egy régi mondás: "Az okos emberek vigyázznak a testükre, mert csak egy van belőle". A legtöbb ember tudatosan él, és annyira jó, hogy ez így van, sőt mindenkinek joga van eldönteni, hogy amit Prevencióra=megelőzésre használhat, azt elveti, vagy kell neki. www.juliannakavezoja.dxn.hu honlapon találhattok valódi prevenciós terméket,nézd meg, hogy kinek segített, és miben.Termékek oldal. Legyen szép napotok.

Segítsetek

Hozzászóló: nagy1995, 2010-02-11 17:44
Sziasztok! Már régóta gyűjtök egy pólóra, de a pénzt még sajnos nem sikerült össze gyűjtenem. Kérlek kattintsatok a következő linkre, és így segíthetnétek célom elérésében: http://polomuhely.hu/nyeremenyjatek/nagy1995 A kattintás semmi pénzbe nem kerül nektek. Előre is köszönöm Kristóf

Csatlakozom!

Hozzászóló: Tina0512, 2010-01-28 15:11
Többet kellene hangoztatni a prevenciót, illetve a megoldásokat rá. Mikor, hogy, mivel kezdjük, majd természetesen hogy és mivel folytassuk. Én minden évben elmegyek valamilyen állapotfelmérésre, így próbálom karbantartani az egészségemet, bár a tanácsok megtartásával még hadilábon állok!

GRATULA

Hozzászóló: hammarra, 2009-06-30 16:21
Én is csak gratulálni tudok a topicgazdának, Marioval viszont nem értek egyet száz százalékig. Mindent nem akadályozhatsz meg, ha teszem azt épp egy öröklődő betegséget kapsz el. A keletiek tényleg sokat tudnak az orvoslásról, de azért megnéznék mondjuk egy pekingi polgárt, hogy ő mit tesz az egészsége megvédése érdekében, illetve mit tehet egy olyan ultraszmogos városban?

Ez egy szép döntés!

Hozzászóló: Mario, 2009-06-29 13:22
Válasz erre: hammarra, 2009-06-30 16:21
Csatlakozom. A megelőzés egy szép gondolat. A kínaiak azt mondják, hogy minden nagy betegség egy kicsivel kezdődik, egy kicsiből indul ki. Azt is mondják, hogy együnk mindennap 7 féle gyümölcsöt. És ha odafigyelünk egészségünkre, amikor még kicsi a gond, akkor megakadályozhatjuk, hogy egy nagy betegség kialakuljon. Csírájában el lehet fojtani az ilyeneket. Olyan ez, mint egy szép autó. Ha csak akkor visszük szerelőhöz a kocsit, amikor már teljesen roncs, mit mondhatnak rá a szerelő orvosok? Tudnak valamit a keleti népek. Húsz évvel tovább is élnek, mint mi nyugatiak. Szóval, a döntéshez én is gratulálok!

Csak gratulálni tudok!

Hozzászóló: gaba6, 2009-01-18 06:03
Kedves Zsolt! Csak gratulálni tudok ahhoz, hogy már ilyen foglalkozol egészséged megőrzésével.Az emberek többsége sajnos nem törődik ezzel, csak akkor törődik magával, amikor már baj van. (illetve akkor sem) Jó lenne, ha minél többen lennénk ebben a fórumban.

EGÉSZSÉGÜNK MEGŐRZÉSE

Hozzászóló: flp zsolzti, 2008-12-03 21:23
Válasz erre: gaba6, 2009-01-18 06:03
Nagyon hiányoltam egy ilyen típusú rovatot. Csak betegségeket láttam itt, és úgy gondoltam létrehozok egy ilyet, mert el kell ahogy látom. Én sokat foglalkozok az saját egészségem megőrzésével. 24 éves srác vagyok, és ha vannak hasonló gondolkodású emberek, légyszíves írjanak. Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden más semmi. Őrizzük meg tehát:-)