Folytatom.....

Blog: Egy "krónikus mandulagyulladás" története - Szerző: R-A

Folytatom.....

 

Azt hiszem a sugárkezelésnél hagytam abba, amit jó pár tünetmentes hónap követett,  nem éppen stesszmentesen. Ez azért volt, mert ugye az ördög nem alszik, és féltem,hogy visszaeshetek. Így lett, vagy valami hasonló dolog,mert egy évvel az első műtétem után újra megműtöttek, ami nem volt annyira "nagy" horderejű. 2 nap után kiengedtek a kórházból, azaz hétfőn megműtöttek és kedden hazaengedtek.......érdekes volt.

 

Aztán folyamatos ellenőrzéseknek kellett volna alávetnem magam, de annyi lett belőle, hogy egy fél év múlva kiváncsiak csak rám. Ez alatt a pár hónap alatt részt kellett volna vennem egy sejtfelület vizsgálaton, amin novemberben túl kellett volna esnem, de csak FEBRUÁRBAN került rá sor. Ezt azért nem értettem, mert ez egy elég fontos betegség és azért számít, hogy mikor veszik észre a bajt, persze ez mindegyik betegségre igaz, de mind ezek mellett elég bosszantó volt, hogy mindenkinek ráért ez a vizsgálat és csak tologattak, hitegettek.

 

Tudtam azt is,hogy ritka vizsgálat, és csak párossával vizsgálják az embereket és arra kell várni,hogy valakinek párja legyen, de miután megkaptam a vizsgálatidőpontot nem lett vége a várakozásnak. Elmentünk kedden és hazamentünk kedden,mert nem volt elég izotópanyag és a vidékieknek adták be a meglévő 2 anyagot és visszakellett mennünk csütörtökön, akkor beadták az anyagot és közölték,hogy szombaton kell visszamennem a felvételre. Aztán szombaton szintén új információként közölték,hogy majd hétfőn kell visszamennünk az eredményért. Visszamentünk és semmit nem találtak 'hál Istennek!

Most ezt az eredményt vissza kell vinnem a sebészemhez és megkérdezni,hogy most akkor hogyan tovább. Ezek mellett vigyázok magamra és helyesen eszek és próbálom nem idegelni magam értelmetlen dolgokon..........

 

Írni fogok, amint lesz valami új információ!!

 

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!!