• Rák, leves és egyéb finomságok
    Van Holnap! Zsakos Alapitvany blogja

    Március vastagbélrák elleni hónap - SZŰRJÜNK!!!!!

    Alapítványunk fontos feladata a betegségmegelőzés és a szűrésre való figyelemfelhívás. Most támogatónknak köszönhetően ingyenesen juthatnak székletvér teszthez azok, akik szeretnének tenni egészségükért.

    Fontos:

    A vastagbélben lévő polipok és a daganatok gyakran véreznek, ez a vérzés pedig szabad szemmel észrevehetetlen, ebben lehet segítség a gyógyszertárakban és drogériákban is kapható székletvér teszt. A vizsgálattal már kis mennyiségű vér is kimutatható. A megbízható eredmény érdekében érdemes 2-3 nap egymás után elvégezni a tesztet. Természetesen a székletben lévő vér nem jelent feltétlenül daganatos megbetegedést, ezért mindenképpen érdemes orvoshoz fordulni, hogy egy alapos kivizsgálással megtalálhassák és kezelhessék a vérzés okát.

    A teszteket e-mailben lehet kérni ([email protected]) és a márciusi budapesti rendezvényünkön lehet majd átvenni.

    Sajnos csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, szóval aki szeretné kipróbálni siessen. :)


   • Blog leírása

    Tanácsok, praktikák daganatos betegeknek táplálkozásról és sok másról... hogy könnyebben viseljék a kezeléseket, gyorsabban gyógyuljanak
    Látogatás: 76160 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés